Cum a reacționat un fan după ce Anda Adam s-a fotografiat dezbrăcată în pat: „Ce țâță ai, gagico”

Publicat: 18/10/2019 | 15:24
Cum a reacționat un fan după ce Anda Adam s-a fotografiat dezbrăcată în pat: „Ce țâță ai, gagico”

Are o familie frumoasă, o carieră de succes şi se simte la fel de sexy, ca atunci când poza în revista Playboy. Despre Anda Adam este vorba, care şi-a surprins fanii pe reţelele de socializare cu o imagine foarte sexy. Cântăreaţa s-a pozat într-o lenjerie de noapte, în dormitor, şi a arătat tuturor fotografia.

Am gasit exact ce imi place. Intotdeauna mi-am cautat o lenjerie in care sa ma simt comfortabil atunci cand dorm, mai ales ca somnul este foarte important pentru mine. Foarte cool la aceste lenjerii este faptul ca dupa ce le speli, ele nu mai necesita calcare. Perfect pentru mine„, a scris Anda Adam pe pagina sa de Instagram.

Fanii s-au împărţit în două tabere, unii au lăudat-o pentru felul în care arată, alţii sunt de părere că a exagerat cu această imagine.

Ce țîtă ai gagico/ Aoleu ce am face amîndoi acolo…..???/ Doamne ce fel postezi nu iti dai seama! DOAMME FERESTE!☹/ Vrem și poze de la spate cu tine în aceasta lenjerie/ Si noua ne place cum arata pe tine??/ Când tu cânți și dansezi, când ești definită ca artist și mamă de ce să pozezi astfel?!?Ești mai presus de o reclamă, crede-mă!/ Așa da! Cap frumos, sâni bogați,,, picioare superbe,, esti de vis! Pupici!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

Anda Adam, despre al doilea copil

Anda Adam a declarat în urmă cu ceva timp că se simte pregătită ca în familia ei să mai vină un membru. Fetița ei, Evelin, are patru ani și reprezintă centrul universului pentru artistă. Anda Adam a povestit că va trece prin ceva transformări înainte de sarcină, respectiv va slăbit voit zece kilograme, pentru a se asigura că arată perfect după ce va naște. Artista este pasionată de fitness și “rupe” zilnic sala de forță. (NU RATA: VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL ACUM, LA 7 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: “ANDA ADAM M-A ‼️” DOAMNE, CE RUȘINOS)

“Nu sunt însărcinată, eu pot să spun că ne dorim foarte tare un al doilea copil. În gândul și planurile mele va mai apărea un copil la anul. Nu vreau să fiu silfidă, niciodată nu am promovat schilodenia, nu sunt pro anorexie. Nu am simțit că mă înțeapă lumea despre asta. Primesc mesaje de la bărbați pe Instagram în care le spun să îmi arat mai des fundul. Nu pot, pentru că oamenii mă vor percepe greșit. Vreau să rămân într-o zonă curată în care să nu-mi arăt tot”, a povestit Anda Adam, la Xtra Night Show.

Citește și...