Cum a reușit un om al străzii să-și facă „hotel de lux” în parcare

Publicat: 28/10/2018 | 11:39

Povestea incredibilă al unui om al străzii din Marea Britanie a ajuns în presa din lumea întreagă. Acesta și-a făcut un „hotel” în mijlocul unei parcări. El și-a improvizat o încăpere în care a pus canapea, mobilă, flori, toate adunate din gunoaie.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani este foarte mândru de ceea ce a reușit să facă din puținul pe care îl are. Paul Lindsay-Jones, din Truro, a rămas pe străzi în urmă cu câteva săptămâni. Nevoit să pună capul undeva, el a improvizat o locuință într-o parcare. Bărbatul și-a creat un adevărat mini hotel, pe care el îl consideră „de lux”, potrivit Daily Mail.

Britanicul a strâns zeci de tablouri, obiecte decorative, și alte lucruri pe care le-a găsit în gunoaiele oamenilor și și-a creat propriul său cămin. Casa improvizată de Paul este foarte curată, iar el se mulțumește cu ce are. Bărbatului nu îi place termenul de „om al străzii” și preferă să-i numească pe cei care se află în situația lui „oamenii orașului”.

Bărbatul nu vrea să trăiască într-un centru

Paul a reușit să rămână cu capul sus și și-a dedicat întreg timpul acestui „proiect”, pentru a nu-i mai sta gândul că a rămas fără nimic. Își numește noua sa casă un „hotel cu opt etaje”. La intrare, Paul Lindsay-Jones are un covor pe care scrie „Acasă”.

„Nu mă deranjează. Este hotelul meu”, a spus el pentru tabloidul britanic.

„Este o poveste tristă, deorece el a fost evacuat din fosta sa proprietate, dar echipele noastre îl vizitează zilnic pentru a-i câștiga încredere. Încercăm să îl ducem într-unul din centrele noastre, însă deocamdată nu vrea”, a povestit Justin Day, directorul Societății St. Petroc.

Paul Lindsay-Jones a mărturisit, pentru CormallLive, că mulți oameni inimoși l-au ajutat: „În general, oamenii m-au susținut. Unii au venit și mi-au dat cafea și mâncare. Alții mi-au dat câțiva bani. Au fost buni cu mine sincer”.