Cum a umilit-o Cheloo pe Andreea Esca. Ce imagini cu prezentatoarea știrilor Pro TV a folosit în videoclipul Paraziții

Publicat: 19/11/2019 | 12:10

Nonconformistul Cheloo nu are nicio reținere atunci când este vorba să lanseze câte un atac la adresa unei vedete din showbizul autohton. Una dintre vedetele care au fost luate ”în vizor” de Cheloo este chiar Andreea Esca, imaginea-simbol a postului Pro Tv, aceasta apărând în clupul piesei ”Antimiliție” în timp ce prezenta o știre chiar despre Paraziții. 

În videoclipul ”Antimiliție” al trupei Paraziții a apărut și imagini cu Andreea Esca. Aceasta prezintă o știre legată chiar de trupa respectivă, menționând că piesa ”Antimiliție” este considerată ofensatoare de oamenii legii.

”Un sindicar al polițiștilor începe lupta în instanță cu trupa hip-hop Paraziții”, spune Andreea Esca, de la pupitrul știrilor. ”Piesa denumită este considerată ofensatoare de reprezentanții polițiștilor. Îi dăm în judecată pentru calomnie și jigniri, vrem să-și ceară scuze public, și 100 de mii de euro daune. Nu toți polițiștii sunt de acord cu acest demers. Artiștii de la Paraziții nu au comentat situația”, se încheie știrea prezentată de Andreea Esca, totul în alb și negru. Imediat după aceea, piesa trupei Paraziții se desfășoară în parametri cunoscuți, ”Antimiliție” înregistrând un succes uriaș, la vremea respectivă.

Citește și...