Fiul secret al Nicolei a plecat din România! Nici nu a vrut să mai audă de mama lui

Publicat: 16/04/2018 | 12:36

Deși nu mulți știu, celebra artistă a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Andrei, fiul ei cel mare, rezultat dintr-o relație cu un angajat al Televiziunii Române, nu și-a mai dorit să rămână alături de mama lui și a fost ”adoptat” de o altă familie. 

În urmă cu patru-cinci ani, cântăreața Nicola a fost protagonista unor dezvăluiri incredibile, după ce un tânăr a ieșit public și a susținut că este fiul ei secret. Povestea lui Andrei (31 de ani), a stârnit emoții, după ce a susținut că mama lui nu l-a renegat când era copil, ceea ce l-a făcut să se îndepărteze de ea de tot, deși în ultimii ani artista a încercat o reapropiere. Tot atunci s-a aflat că Andrei a încercat o carieră sportivă, însă neavând niciun sprijin financiar, a fost nevoit să renunțe și să se angajeze în cadrul unui hotel din Capitală.

Între timp, se pare că nevoile lui au devenit tot mai mari, iar salariul mic pe care îl câștiga acolo l-a făcut să-și revizuiască planurile și să plece în străinătate, tocmai în Londra.

Andrei s-a schimbat foarte mult de când a plecat din țară, iar prietenii care tocmai l-au văzut aproape că nu l-au recunoscut.

Citește și PRIMUL BARBAT AL CANTARETEI ISI APARA BAIATUL ARUNCAT IN STRADA: „NICOLA IUBESTE INTR-UN FEL CIUDAT”

 

 

 

 

Citește și...