Cum am filmat-o pe sexy-deputata „Decrețel” după ce „Regele mobilei” i-a cerut capul

Autor: Alina Nistor
Publicat: 12/05/2018 | 23:21

Șefa Tineretului Național Liberal (TNL), Mara Mareș, a ironizat, săptămâna trecută, generația „decrețeilor”, într-un „Ghid de nesupunere civică”, postat pe pagina organizației, dar și a presedintei TNL. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar acest lucru a stârnit un scandal monstru în România, mesajul fiind criticat inclusiv din interiorul PNL. Însuși fruntașul liberal Viorel Cataramă, supranumit „Regele mobilei”, i-a cerut demisia tinerei de 25 de ani. După scandal, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA a întâlnit-o pe deputata PNL într-un restaurant de fițe din Capitală. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CEL MAI MARE SECRET AL SEXY-PNL-ISTEI DE PE LISTELE DE DEPUTAŢI!)

La puțină vreme după ce milionarul Viorel Cataramă i-a cerut demisia, Mara Mareș și-a făcut apariția la un restaurant de lux din nordul Capitalei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Sexy-deputata și-a parcat mașina, iar apoi a intrat în local. În tot acest timp, Mara Mareș a discutat la telefon cu cineva.

Tânăra era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, un maiou alb, o cămașă în dungi și un palton roz, pe care îl ținea pe umeri. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o geantă albă și pantofi cu toc. (AVEM DOVADA CLARĂ A IUBIRII CA-N BASME DINTRE ”GOLIAT”& ”DEGEŢICA”)

Mara Mareș, în timp ce se îndrepta spre restaurant

Mara Mareș a vorbit continuu la telefon

Cum a intrat… așa a și ieșit din restaurant, adică singură-singurică. După ce a petrecut ceva timp în restaurantul de lux, sexy-deputata s-a îndreptat val-vârtej spre bolidul ei de lux. Mara Mareș își ținea paltonul într-o mână și avea discuții aprinse la telefon.  Spunem „aprinse” deoarece tânăra gesticula continuu și pe fața ei se puteau observa, cu ușurință, mânia și… o urmă de îngrijorare.

Sexy-deputata s-a iubit cu Iulian Stamate

Relația sexy-deputatei cu Iulian Stamate a început în toamna lui 2016. Uriașul handbalist și micuța politiciană s-au îndrăgostit atunci la prima vedere și au fost de nedespărțit… o perioadă, ce-i drept, pentru că iubirea lor ca-n basme nu a durat. Iar „vinovată” de această ruptură definitivă a fost, cel mai probabil, distanța! (DETALII AICI)

”El la Cluj, ea, aici… Distanţa… Aici a fost totul. Dar nu a fost o despărţire cu scandal, a fost amiabilă. Aşa au spus:”Gata, nu se poate aşa!” şi s-au despărţit. Păi ei îşi mai vorbesc, chiar se mai şi văd, rar, e drept…”, a dezvăluit un apropiat al cuplului, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)