Cum a apărut Oana Roman la înmormântarea Ionelei Prodan!

Publicat: 19/04/2018 | 11:47

Zi tristă pentru Anamariei Prodan, după ce mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață, luni seara, la spitalul Elias din Capitală. Atât familia, prietenii, cât și fanii sunt prezenți la capela cimitirului Bellu, pentru a o conduce pe ultimul drum pe marea artistă. (Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

În urmă cu puțin timp, și-a făcut apariția Oana Roman, care este îmbrăcată toată în negru și cu ochelari de soare la ochi. Vedeta pare vizibil afectată de pierderea cântăreței de muzică populară, dar îi pare rău și pentru prietena ei, Anamaria, care și-a pierdut mama.

Anamaria Prodan respectă tradiția înmormântării mamei sale

Coliva este pregătită de Marinela Adam, o prietenă foarte bună a fiicei Ionelei Prodan, potrivit Spynews.ro. Mai mult, s-a aflat că în pachetul de pomană care va fi împărțit după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe va fi coborât în groapă va avea de toate în el. Printre alimente se numără: sarmale, cafea și vin.

Ceremonia de înmormântare va fi oficiată de opt preoți. După ce coșciugul cu trupul Ionelei Prodan va fi depus în locul în care își va dormi somnul de veci, toți membrii familiei și prietenii apropiați vor merge la pomana care va avea loc la restaurantul Premier Palace.(Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

Citește și...