Cum arată acum actuala soție a lui Florin Piersic. Sunt împreună de 33 de ani

Publicat: 16/04/2019 | 12:42

De-a lungul vieții, Florin Piersic a frânt numeroase inimi, a trăit povești de iubire demne de scenariul unui film de Oscar, iar acum, la 83 de ani, marele actorul o are alături de el pe cea de-a treia soție, Anna Torok. Carismaticul artist și partenera lui s-au cunoscut în 1986, în timp ce se aflau la bordul unui avion. 

Citește și: Cele mai cunoscute filme în care a jucat Florin Piersic

Florin Piersic și Anna Torok s-au căsătorit civil în 1993

Florin Piersic și Anna Torok, o fostă contabilă, s-au întâlnit pentru prima dată într-o aeronavă, în urmă cu mai bine de trei decenii, potrivit OK! Magazine. Din acea zi, soarta nu i-a mai despărțit niciodată, iar împreună au depășit o mulțime de obstacole de-ale vieții. Anna Torok a devenit soția actorului Florin Piersic în 1993, după ce au mers în fața unui ofițer de stare civilă. Astăzi, la 26 de ani de la cununia lor civilă, Florin Piersic îi poartă acelaşi respect şi o iubire infinită soţiei sale, Anna Torok.

Partenera de viață a îndrăgitului actor a preferat să ducă o viață liniștită și să stea cât mai mult timp departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. Anna Torok și Florin Piersic locuiesc într-o casă cochetă, aflată pe malul Someşului. Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, a povestit actorul într-un interviu acordat jurnaliștilor de la revista AS.

În ultima vreme, Florin Piersic a acuzat probleme de sănătate

La 83 de ani, Florin Piersic nu a renunțat la sport, astfel că el face exerciții fizice ori de câte ori are timp.

Citește și: Primele declarații ale lui Florin Piersic, după ce a ajuns pe mâna medicilor: “La vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani…”

“Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu (n.r.: râde) şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (n.r.: presa) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, a declarat Florin Piersic pentru click.ro.

Citește și: Florin Piersic, în pragul deznădejdii: “Mai am puțin și mor și eu”

Florin Piersic – biografie

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 în Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, promoția 1957, iar spectacolul de absolvire a fost “Peer Gynt” de Henrik Ibsen. La doi ani după absolvire, el a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul principal în ‘‘Discipolul diavolului”. Au urmat “Tragedia optimistă”, “Oameni și șoareci’‘ sau “Orfeu în Infern”, piese care au scos în evidență talentul și naturalețea actorului. Celebritatea și popularitatea lui Florin Piersic au venit nu doar din rolurile de pe scenă, ci și din cele de pe marele sau micul ecran, el având o bogată activitate în cinematografie, unde a jucat în peste 55 de filme.

În decembrie 2006, Florin Piersic și-a lansat la Cluj-Napoca DVD-ul “Omul cu 100 de chipuri”, cu înregistrîri și un interviu realizat de TVR Media. Din 2008, actorul este cetățean de onoare al municipiului Oradea – orașul natal al celei de-a doua soții, Anna Szeles.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori

Marele actor Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Primul mariaj, cel cu regretata actriță Tatiana Iekel, a durat în perioada dintre 1962–1974. Artista e cea care i l-a dăruit pe Florin Piersic Jr. După ce divorțat de mama fiului său, el s-a însurat cu actrița Anna Széles  în 1975. Ea a fost cea care l-a făcut tată pentru a doua oară: fiul lor se numește Daniel Piersic. În 1985, Anna Szeles a cerut și a obtinut divorțul. Ulterior, actrița s-a mutat împreună cu băiatul în Ungaria.

Citește și: Anna Széles, despre motivele divorțului de Florin Piersic: “La un moment dat am aflat prea multe. Se obrăznicise”

Povestea de viață a îndrăgitului artist i-ar putea inspira pe scenariștii de la Hollywood, el a avut foarte multe idile și este recunoscut drept un mare crai. În prezent, Florin Piersic își împate viața cu Anna Torok cu care s-a căsătorit în 1993, după o relație de șapte ani. Pe actuala lui parteneră, actorul a cunoscut-o în 1986, pe când se aflau într-un avion.

Citește și...