Primele declarații ale lui Florin Piersic, după ce a ajuns pe mâna medicilor: ”La vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani…”

Publicat: 25/03/2019 | 18:43

În ultimele zile, în presă s-a tot scris despre o posibilă operație pe care Florin Piersic ar fi avut-o. Surse din anturajul actorului ar fi declarat că Florin Piersic a fost operat recent la un genunchi, la un spital din Capitală, de medicul chirurg ortoped Vlad Predescu, din Viena, și s-ar afla încă în spital, în perioada de recuperare. Ei bine, celebrul actor a vrut să lămurească toată situația și a spus lucrurilor pe nume în legătură cu așa-zisa intervenție.

„Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎNGRIJORĂTOARE! FLORIN PIERSIC SE DEPLASEAZĂ DOAR CU AJUTOR)

Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere… Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional.Trebuie să mă îngrijesc.

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunaţi că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres… În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce acolo… Mă primeşte zilnic pentru întreţinere” a povestit Florin Piersic, pentru „Star News”.

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru mama sa moartă

25 martie nu înseamnă pentru Florin Piersic doar Buna Vestire, sărbătoare cunoscută şi sub denumirea populară de “Blagoveştenia”, ci și ziua de naștere a mamei sale, care a încetat din viață de câțiva ani. În memoria ei, marele actor a scris un mesaj care te face să te gândești la cea care ți-a dat viață și, te determină să o prețuiești mai mult. 

“Astăzi este 25 martie, Buna Vestire. Sfânta mea mamă s-a născut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă! Aseară m-am întâlnit cu doi foarte dragi prieteni de o viață, Nicole si Avik Assif, veniți din Israel, oameni care și-au făcut studiile în România cu mulți, mulți ani în urmă și, pe care părinții mei i-au primit în casa lor ca pe niște copii ai lor. Vă dați seama ce amintiri am eu cu ei? Vă iubesc, dragii mei și vă mulțumesc pentru prietenia voastră!”, a scris Florin Piersic pe pagina lui oficială de Facebook.

“Sănătate multă la cei 3. Dumnezeu să-i ierte și pe cei plecați”, “Sănătate, maestre. Doamne ajută”, “Multă sănătate” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și...