Imagini îngrijorătoare! Florin Piersic se deplasează doar cu ajutor

Publicat: 15/02/2019 | 23:13

Bătrâneţea nu iartă pe nimeni, nici măcar pe “sacrul” cinematografiei româneşti, Florin Piersic. Maestrul şi-a păstrat eleganţa şi carisma însă, din păcate, imaginile obținute recent de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, îl arată slăbit şi aproape dependent de ajutorul celor dragi.

Cea mai recentă apariţie publică a actorului Florin Piersic a fost chiar în ziua în care a împlinit 83 de ani, pe 27 ianuarie, pe scena teatrului din Cluj care îi poartă numele. A fost aplaudat de sute de admiratori pentru cele şase decenii dedicate publicului.

Am 83 de ani. Ce veste mai îngrozitoare? Și ce impact emoțional e pentru mine!”, a spus actorul pe scenă.

Florin Piersic nu şi-a dezamăgit admiratorii şi a făcut spectacol inclusiv de ziua lui. A cântat la pian, a recitat poezii şi a povestit întâmplări din viaţa lui, în stilul său inconfundabil. Toate aceste momente s-au petrecut însă în spatele unei tribune, şi prea puţini ştiau ce efort considerabil făcea marele actor pentru a sta în picioare.

(VEZI AICI: Cele mai cunoscute filme în care a jucat Florin Piersic)

Ne-am dat seama de acest lucru într-un cadru din afara acestui spectacol, când CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit pe celebrul actor într-o zi normală, când a fost nevoit să iasă din casă, pentru un eveniment privat la care fusese invitat.

Astfel, din casă, până la maşina care îl aştepta, Florin Piersic a avut nevoie de ajutorul unui prieten pentru a se deplasa. Iar în momentul în care au ajuns la destinaţie i-a luat câteva minute pentru a ieşi din maşină. S-a ridicat extrem de greu însă acolo nu a mai acceptat ajutor.

Şi-a făcut soţia să plângă

Florin Piersic şi soţia lui, Anna Torok, au trecut printr-un episod mai puțin plăcut, în plină stradă, înainte de ziua de naştere a unui prieten. Motivul? Se pare că partenera actorului ar fi uitat acasă cadoul pentru sărbătorit. După ce au coborât din maşină, s-au îmbrăţişat cu prietenii care îi aşteptau cu sufletul la gură, şi toată lumea a fost bucuroasă de revedere. (CITEȘTE ȘI: Florin Piersic, mărturisire cutremurătoare de ziua lui de naștere)

Dintr-o dată, parcă s-a rupt cerul deasupra lui Florin Piersic! Actorul s-a schimbat la faţă şi a căutat-o din priviri pe soţia lui, atunci când şi-a dat seama că au uitat cadoul acasă!

Florin Piersic, între soția lui și un apropiat al familiei

Vizibil nervos, Florin Piersic a început să gesticuleze şi să-şi dojenească soţia, iar firava Anna Torok a izbucnit în plâns! Mai multe detalii puteţi citi AICI.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...