Cum arată acum Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi!

Publicat: 16/03/2019 | 10:44

Gheorghe Hagi este căsătorit, în prezent, cu Marilena Vlahbei. Însă, înainte de acest mariaj, “Regele” a mai avut o soție, pe Leni Celnicu. Cu care a fost însurat timp de 5 ani. Au divorțat, însă, din cauza neînțelegerilor conjugale.

Între timp, inclusiv Leni Celnicu și-a refăcut viața. A ajuns la 49 de ani și are doi copii, dintr-o relație de aproape zece ani. Femeia a rupt orice legătură cu Gică Hagi și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, conform viva.ro.

În prezent, Leni Celnicu lucrează ca economist la o bancă. S-a despărțit de Gică Hagi în 1994, imediat după ce fotbalistul s-a transferat la Real Madrid. Altfel, “Regele” are, la rândul lui, doi copii, Ianis și Kira.

Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine, a declarat Gheorghe Hagi despre femeia care i-a oferit doi copii.

Citește și...