Cum arată acum soția lui Marius Moga, după ce a pierdut lupta cu kilogramele

Publicat: 11/02/2019 | 12:29

Marius Ivancea, alias What’s Up, a avut parte de mega surpriză la aniversarea de 30 de ani. Artistul s-a bucurat de o petrecere pe cinste, fiind prezente multe vedete din showbizul autohton, printre care nașii de cununie, Andra și Cătălin Măruță, Adina Buzatu, Connect-R, Adda, dar și Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște.

Deși a născut în urmă cu aproape patru ani, Bianca nu a reușit să scape de kilogramele în plus, iar asta se vede cu ochiul liber. La petrecere, a venit îmbrăcată în haine închise la culoare, cu un cardigan negru, larg, astfel încât să nu îi evidențieze silueta foarte tare. Chiar și așa, blondina se simte foarte bine, are o familie fericită alături de soțul și fiica ei.

Bianca a recunoscut că i-a fost foarte greu în rolul de mamă, dar că odată cu fiica ei ea îşi educă personalitatea. Soţia lui Marius Moga a mărturisit că e o mămică exigentă şi că îi explică micuţei sale lucrurile la fel cum o face atunci când vorbeşte cu un adult.

De ieri, Maria doarme la creşă. (…). Pentru mine trebuie să recunosc că e greu, dar am încercat să privesc altfel lucrurile. (…). Am sărbătorit-o în familie, cu puţini prieteni. (…). La început când cunoaşte pe cineva e puţin reticentă, dar ulterior e foarte ok. Într-adevăr a primit peşte şi broccoli, dar e înnebunită după peşte. Cred că cea mai mare descoperire de când există fetiţa e aceea că m-am descoperit pe mine. (…). Mi-am dat seama cum trebuie să o educ, când o educ pe ea, vreau să o transform într-un om frumos şi îmi dau seama că mă educ şi pe mine. E foarte exemplul părinţilor, imită tot. Tăticul e foarte implicat, el e doza, pata aia de culoare. (…). Am nişte reguli foarte clare de la care nu mă abat., spunea Bianca Lăpuşe în toamna anului 2017.

Citește și...