Cum arată acum Valentina Pelinel, la șase luni după ce Cristi Borcea a ajuns, din nou, după gratii. Unde își petrece vacanța

Publicat: 22/08/2019 | 08:41

Cristi Borcea are de executat o pedeapsă de şapte ani şi şase luni de închisoare, deoarece i-au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal.

Au trecut șase luni de când Cristi Borcea se află în închisoare, iar Valentina Pelinel a postat, în ultimele zile, mai multe fotografii în mediul online. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea se află în vacanță, la Neptun, iar într-una din fotografii este alături de micuțul Milan.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece”, au spus surse apropiate lui Cristi Borcea, conform libertatea.ro. Cristi Borcea a încercat să nu îi transmită soției sale starea de supărare și a însărcinat mai multe persoane să aibă grijă de ea. „A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”, a mai precizat sursa respectivă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

 

Citește și...