Cum arăta Andra Măruță în 2001, în prima ei apariție la TV. Ce a putut să zică în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Pro TV

Publicat: 06/02/2019 | 09:09

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, atât pentru cariera sa, cât și pentru familia frumoasă pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Prima apariție la TV a Andrei a fost în 2001, pe vremea când Andra avea doar 14 ani, în emisiunea pe care Teo Trandafir o modera la Pro TV.

Andra avea un look diferit la acea vreme, era roșcată, avea părul lung și era mult mai slabă. Întrebată de Teo ce meserie și-ar dori pe viitor, ceva stabil pe lângă cea de cântăreață, Andra a răspunscu sinceritate: “Păi, nu știu, m-am gândit secretară… Sau știu eu”.

Așa arăta Andra la 14 ani

Legat de partea sentimentală, artista a răspuns:  “Cu dragostea o las mai moale, că sunt prea tânără și nu am timp. Și nu am timp… Păi el nu există. Păi nu pot să zic, se uită mama și tata la televizor. Nu zic!” – declara în urmă cu 17 ani cea care, ulterior, avea să se îndrăgostească iremediabil și să devină soția lui Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, zece ani de căsnicie

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.

(VEZI ȘI: ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, IMAGINI DIN ANUL ÎN CARE S-AU CĂSĂTORIT! UNDE AU PETRECUT SĂRBĂTORILE DE IARNĂ)

”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

Citește și...