Andra a plecat de acasă săptămâna aceasta: unde s-a mutat! Cătălin Măruță a rămas să aibă grijă de copii

Publicat: 18/09/2018 | 11:06

Andra va fi prezentă la spectacolul tradițional organziat la sfârșitul lunii septembrie, la Sala Palatului. Astfel, îndrăgita artistă s-a mutat pentru câteva zile în capitala Republicii Moldova ca să repete alături de orchestra fraților Advahov cele mai iubite piese din folclorul românesc.

Andra va susține un spectacol-omagiu adus muzicii românești, cu ocazia Centenarului, la Sala Palatului, timp de trei zile consecutiv, pe 28, 29 și 30 septembrie, potrivit andraonline.ro. Cătălin Măruță a rămas acasă pentru câteva zile și are grijă de cei doi copii ai lor, Eva și David. Andra s-a mutat săptămâna aceasta la Chișinău, unde va sta patru zile. (Nu rata Andra, însărcinată? Imaginea care i-a făcut pe fani să creadă că vine barza)

Artista repetă intens alături de Orchestra Fraților Advahov. Ea a ajuns deja în Capitala Republicii Moldova și și-a dedicat o mare parte din timp acestui proiect muzical de suflet. Andra și-a făcut programul astfel încât totul să fie pregătit până la sfârșitul lunii septembrie și a promis un show de excepție. (Citește și Moment inedit la Vocea României! Andra a apăsat butonul roșu cu posteriorul)

Cântăreața a început deja pregătirile pentru spectacol și a dezvăluit că va avea invitați pe măsură. Printre aceștia se numără: Lidia Buble, Mirabela Dauer, Miorica Velicu, Ionuț Dolănescu și Constantin Encenau.

 

 

Citește și...