Moment inedit la Vocea României! Andra a apăsat butonul roșu cu…. posteriorul

Publicat: 15/09/2018 | 16:47

„Vocea României” a continuat, vineri seară, cu o nouă ediție incendiară, unde nu doar concurenții au făcut spectacol, ci și jurații. Andra, unul dintre noii jurați ai emisiunii a avut un moment inedit, când a apăsat butonul roșu cu…posteriorul.

Scena în care Andra a decis să nu își folosească mâinile, ci posteriorul, pentru a-și întoarce scaunul, a fost pe placul telespectatorilor și a devenit viral pe rețelele de socializare.

 

Noi jurați și noi reguli la Vocea României

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.