Cum arată celebrul Piedone la bustul gol după ce a slăbit îngrijorător!

Autor: A.N.
Publicat: 04/08/2019 | 00:11

Cristian Popescu Piedone a ajuns de nerecunoscut! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul primar al Sectorului 4 din Capitală pe o plajă celebră din Mamaia și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care i-au „blocat” pe turiștii de pe litoral. 

Toată lumea știe că fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a avut probleme serioase cu greutatea. La începutul mandatului său, în 2008, cântărea 210 kilograme, lucru care îi punea sănătatea în pericol. Drept urmare, în 2012, Cristian Popescu Piedone a luat o decizie radicală. Fostul edil s-a hotărât să-și facă o operație de micșorare a stomacului. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL PIEDONE ȘI-A ”RĂPIT” NEPOȚICA DE 3 LUNI ȘI A FUGIT CU BEBELUȘA LA NUBA MAMAIA!)

La un an de la intervenție, Cristian Popescu Piedone a reușit să dea jos aproape 100 de kilograme. Ulterior, el a mai fost supus la o intervenție pentru a scăpa de surplusul de piele, iar apoi a început un regim alimentar echilibrat.

Cristian Popescu Piedone a ajuns de nerecunoscut

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a descoperit pe fostul primar la Sectorului 4 din Capitală pe o plajă din Mamaia. Cristian Popescu Piedone se relaxa alături de soția lui și de câțiva prieteni apropiați. Rezultatele operației de micșorare a stomacului, dar și decizia de a avea un stil de viață sănătos au dus la o transformare incredibilă a lui Piedone.

Mulți oameni nu l-au recunoscut pe fostul primar și nu le-a venit să creadă că este chiar el. Nu de alta, dar până și fizionomia i s-a schimbat după ce a slăbit spectaculos. Iar ultimele imagini obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vorbesc de la sine. (VEZI ȘI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ CU PIEDONE & PATRONII COLECTIV, UMILI ÎN BOXA ACUZAȚILOR)

Cristian Popescu Piedone arată cu totul altfel decât în urmă cu câțiva ani

Piedone și soția lui sunt căsătoriți de 31 de ani

Primarul Sectorului 4 si-a cunoscut soția, Iulia, în anul 1985. Cei doi lucrau împreună la restaurantul Hanul Prahova, iar ea îi era subalternă. La început, relația lor era strict profesională, însă, după doi ani, între cei doi s-a înfiripat ceva și s-au îndrăgostit nebunește. Piedone a vrut neapărat ca Iulia să-i devină soție, așa că în anul 1988 au făcut cununia civilă, iar un an mai târziu a apărut Vlăduț, primul copil al cuplului.

În anul 1990 cei doi au făcut și ceremonia religioasă, care a avut loc la Mănăstirea Cașin. Cristian Popescu Piedone și soția lui mai au împreună o fiică. Ana a adus pe lume o fetiță, în luna mai a acestui an, și l-a făcut pe fostul primar bunic pentru a treia oară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...