Cum arăta, de fapt, Cătălin Măruță la debutul său în TVR. Imagini în care soțul Andrei are plete. FOTO

Autor:
Publicat: 01/06/2020 | 09:06

Anul 1999 a fost, pentru Cătălin Măruță, anul pe care nu îl va uita niciodată. La momentul respectiv, soțul Andrei își făcea „botezul” în televiziune și debuta cu dreptul în domeniul care i-a schimbat viața și care i-a adus, de-a lungul timpului, numeroase satisfacții. 

În anul 1999 a avut loc debutul lui Cătălin Măruță, în televiziune. Soțul Andrei era, la momentul respectiv, un băiat timid și extrem de cuminte și nu doar din acest punct de vedere este extrem de diferit față de ziua de azi, căci și fizic vorbind, Cătălin Măruță arăta, în adolescență, cu totul altfel.

NU RATA – FLORIN CĂLINESCU A FĂCUT O GLUMĂ NESĂRATĂ DESPRE NUNTA ANDREI CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “AM POZE CÂND SPĂRGEAȚI…”

La debutul său în televiziune, mai exact la TVR, Cătălin Măruță s-a afișat cu părul lung, ondulat și cu o coadă legată la spate. Pe TVR, soțul Andrei Măruță a prezentat Trupa DP2 și Tonomatul DP2, ”ras, tuns, frezat”, în scurta trecere pe la Realitatea Tv, iar în anul 2005 a avut un debut cu chelie, la Pro TV.

Timpul a trecut, iar celebrul prezentator a cam rămas fără podoabă capilară, motiv pentru care a apelat, din necesitate, la un implant de păr care l-a schimbat complet. În anul 2014, Cătălin Măruță a decis că este timpul să facă o schimbare radicală.

Cătălin Măruță și-a făcut implant de păr în urmă cu 6 ani

Soțul Andrei a mers în Turcia pentru a-și face mult-dorita intervenție de implant de păr, care l-a scăpat de acest complet. „Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a mărturisit prezentatorul de la PRO TV, pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI – ANDRA A DEZVĂLUIT CUM S-A SCHIMBAT CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ÎN PERIOADA DISTANȚĂRII SOCIALE! ORICE FEMEIE ÎȘI DOREȘTE ASTA DE LA PARTENERUL EI

„Nu e mare lucru, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a mai spus Cătălin la vremea respectivă.