Cum arată, de fapt, iubita lui Cheloo. Cine este femeia care l-a vindecat pe juratul de la iUmor de divorțul dureros

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 16:54
Cum arată, de fapt, iubita lui Cheloo. Cine este femeia care l-a vindecat pe juratul de la iUmor de divorțul dureros

Toată lumea știe că în fața camerelor de filmat, Cheloo are, uneori, o atitudine destul de misogină. Cu toate acestea, juratul de la iUmor a reușit să descopere femeia perfectă pentru el și se pare că aceasta l-a cucerit pe deplin pe celebrul hip-hopper.

Este unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului hip-hop, dar și unul dintre cei mai „duri” bărbați din România. Extrem de vehement atunci când vine vorba de părerile lui, Cheloo nu a lăsat niciodată să se înțeleagă faptul că este îndrăgostit, că iubește sau că are sentimente.

Cu toate acestea, în viața artistului există o femeie care l-a cucerit pe deplin și care l-a făcut să vadă lucrurile cu alți ochi. În urmă cu 8 ani, Cheloo a divorțat și se pare că femeia care i-a vindecat toate rănile trecutului este actuala lui iubită.

Divorțul cu scandal l-a lăsat cu sechele

Ei bine, divorțul dintre Cheloo și Daniela Niculescu a fost unul cum nu se poate mai urât. Tocmai de aceea, de atunci, artistul preferă să-ți țină viața privată departe de ochii lumii. Mai exact, totul s-a întâmplat în anul 2012, atunci când Cheloo a aflat că, din cauza depresiei, soția sa a devenit dependentă de droguri. Daniela Niculescu s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveția, la scurt timp după divorț și a declarat că amfetamina a fost la un pas de a-i distruge viața.

În fața tuturor, Daniela Niculescu a aruncat vorbe grele la adresa lui Cheloo, pe car l-a acuzat de infidelitate și violență. Cei doi au împreună un băiețel.

Dar lucrurile s-au schimbat în viața artistului! Noua iubită a lui Cheloo, femeia care l-a învățat din nou să iubească se numește Daniela Moraru, iar aceasta i-a dăruit artistului cel de-al doilea copil, cei doi devenind părinții unui băiețel.

Se înțeleg de minune și își țin viața privată departe de presă și televiziune, iar Cheloo, ori de câte ori este întrebat despre acest aspect, la evenimente sau interviuri, evită cu desăvârșire să răspundă la aceste întrebări mult prea intime.

Cei doi s-au mutat în localitatea Breaza, departe de Capitală, acolo unde trăiesc alături de copiii lor. Artistul nu se afișează prea des alături de Daniela Moraru, tocmai pentru a nu atrage mass-media asupra familiei sale.