Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică junior. Are 12 ani și e frumoasă foc! FOTO

Autor: Alina S.
Publicat: 10/01/2020 | 14:08
Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică junior. Are 12 ani și e frumoasă foc! FOTO

Andreea Marin se declară o mamă tare mândră. Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică junior, s-a trnsformat într-o adevărată dormnișoară și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. 

Andreea Marin nu ratează nicio ocazie să-și exprime sentimentele pentru fiica sa, Violeta, care la finalul lui 2019 a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani.

”12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea!”, a scris, la momentul respectiv, Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Andreea Marin, despre relația cu Violeta: ”Îmi dau silința…”

În urmă cu un an, Andreea Marin și Violeta au fost protagoniste unui pictorial, iar vedeta mărturisea că are un copil absolut minunat.

”Nici nu-mi vine să cred că au trecut anii. Are 11 ani acum și e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei… În ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare. Îmi dau silința, și sigur am sufletul atât de mare, încât să le încapă pe toate și o dragoste nemărginită pentru ea! Aș dărâma munții, de ar fi nevoie, pentru fiica mea, și nu folosesc deloc cuvinte mari , a declarat Andreea Marin pentru revista Viva, anul trecut.

Violeta, alaturi de Andreea Marin
Violeta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, iar mama sa, Andreea Marin este foarte mândră de ea

În luna decembrie 2019, Violeta, rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică junior a împlinit de 12 ani, iar cu această ocazie, vedeta a postat mai multe imagini pe site-urile de socializare.

 

Violeta, fiica lui Stefan Banica si Andreea Marin a implinit 12 ani
                                        Violeta, fiica lui Ștefan Bănica și Andreea Marin a împlinit 12 ani

Ce spune Violeta despre cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Junior a devenit tată pentru a treia oară. Actuala sa soție, Lavinia Pîrva a născut în data de 16 mai 2019. Acesta este primul copil al cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Cântăreața a adus pe lume un băiețel care a primit numele Alexandru. Ștefan Bănică Junior a mai fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta.

„Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin, când a fost întrebată despre felul în care Violeta a primit vestea nașterii celui de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică.

Citește și: ANDREEA MARIN A PLECAT ÎN VACANȚĂ CU IUBITUL EI. CE DESTINAȚIE EXOTICA AU ALES

Andreea Marin își mai dorește și ea un copil

La cei 44 de ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de consulul României în Libia, care este mai tânăr ca ea cu 11 ani. Andreea, care a mai adoptat în trecut doi copii, la distanță, pe care îi sprijină fianciar, mărturisește că și-ar mai dori să devină mamă și pe cale naturală.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Citește și...