Cum arată fostul soț al Irinei Rimes? Cu ce se ocupă Andi după divorț

Publicat: 14/05/2019 | 12:27
Cum arată fostul soț al Irinei Rimes? Cu ce se ocupă Andi după divorț

Irina Rimes are 27 și a trecut deja printr-un divorț. Andi Bănică, un artist din Republica Moldova, a fost marea ei dragoste, relația oficializându-se în 2014. După trei ani s-a produs, însă, divorțul.

Povestea lor de dragoste a început în Moldova de peste Prut și s-a continuat pentru scurt timp la București, unde cei doi se mutaseră pentru consolidarea carierei. Au rămas în relații bune după divorț, ba chiar sunt colegi la aceeași casă de discuri.

Conform Antena Stars, căsnicia lor s-a încheiat din cauza infidelității artistului care ar fi înșelat-o cu o contabilă pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori.

”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. 

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, declara Andi Bănică într-un interviu.

Citește și...