Cum arăta Inna, la debutul muzical. Fanii o acuză că s-a transformat într-un băiețel!

Publicat: 04/02/2020 | 10:18

Anul 2008 a fost cel în care Inna a început să se facă auzită. O puștoaică timidă, cu o voce bună, dar fără prea multă experiență în lumea muzicală – cam așa o puteam cataloga pe artistă, la debutul său. A început cu pași mici, dar siguri, căci astăzi este una dintre cele mai apreciate voci din România, dar mai ales din străinătate, acolo un bifează concert după concert. 

Începuturile au fost extrem de timide pentru Inna. În anul 2008, artista s-a făcut auzită pentru prima dată, la tv, iar oamenii au plăcut-o imediat. Cu siguranță cei care o iubesc și o apreciază nu-și mai aduc aminte cum arăta artista, la debutul în lumea muzicală. Îmbrăcată modest, de cele mai multe ori în blugi și bluze elegante, specifice modei de la vremea respectivă, Inna nu a dat impresia nicio secundă că va putea avea un parcurs atât de ascendent și va ajunge una dintre cele mai bune voci din lume.

Tunsă scurt, machiată strident, în nuanțe închise, Inna era o puștoaică destul de timidă, însă suficient de puternică pentru a lupta să ajungă acolo unde își dorea. Și, bineînțeles, a și reușit!

Inna, acuzată că s-a transformat într-un băiețel

Anii au trecut, iar Inna a bifat foarte multe transformări la nivelul înfățișării, dar și la nivel vesntimentar. Dacă la început prefera ținutele elegante și feminine, în prezent, artista se îmbracă sport în majoritatea cazurilor și preferă un stil mai lejer și mai…băiețos! Nu este de mirare că fanii Innei i-au spus, pe rețelele de socializare, că a ajuns să arate ca un băiețel. Tunsă scurt, cu un machiaj extrem de fin sau uneori chiar inexistent, cu pantaloni largi și bluze la fel de largi, Inna nu-și mai pune deloc în evidență trăsăturile. Cu toate acestea, se pare că artista se simte extrem de bine în pielea ei și ține cont doar de părerile pozitive pe care le primește din partea oamenilor, în ceea ce privește imaginea ei.

Citește și...