Cum arată la 41 de ani fosta ”Prințesă a țiganilor”! Pe vremuri era senzuală, iar azi…

Publicat: 12/06/2018 | 23:25

Jasmine, cea mai cunoscută dansatoare din buric, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu cinci ani, dar noi am găsit-o.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vestita Jasmine, zilele trecute, pe stradă, în timp ce se îndrepta către un salon de înfrumusețare. (Console si accesorii gaming) La 41 de ani, fosta “Prințesă a țiganilor“  nu ascunde că vârsta și problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra ei.

Nemachiată și cu câteva kilograme în plus, vedeta poartă o pereche de jeanși rupți (așa e modelul, evident), o bluză largă, albă, și o pereche de pantofi roz, cu toc. Deși nu mai este prezentă în showbiz, blondina nu a renunțat la decolteurile generoase, cu care făcea furori în perioada ei de glorie. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Pe lângă schimbarea fizică, Jasmine nu pare într-o formă foarte bună. Este vizibil abătută și îngândurată, din motive doar de ea știute. În prezent, blondina conduce un restaurant cu specific libanez, în centrul Capitalei. (VEZI ȘI: Am filmat-o ”în acţiune” pe… înfierbântata Jasmine!)

A fost diagnosticată cu hernie lombară şi cervicală

La începutul anului, Jasmine  mărturisea  că a trebuit să urmeze un tratament destul de complicat, motiv pentru care a fost nevoită să se oprească din dansat.

„Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia.

O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e OK. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin. Eu zic că trebuie să mai fac o lună de tratament, apoi să fiu aptă pentru dans”, a declarat blondina. (NU RATA, AICI: Imagini-şoc! Jasmine a ajuns să cumpere ”sandale la kilogram”)

 Leo şi Jasmine s-au iubit aproape patru ani

În trecut, mişcările ei din talie ridicau tensiunea multor bărbaţi, printre care se număra și ”Prinţul ţiganilor”. Blonda a declarat chiar, la un moment dat, că nu s-a vindecat total după relaţia pe care a avut-o cu Leo de Strehaia, recunoscând că a suferit enorm. (VEZI ȘI: Jasmine a fost desfigurată în sala de operație!)

S-au cunoscut într-un hotel din Bucureşti, unde frumoasa dansatoare, spunea Leo, ar fi fost de acord să împartă o cameră cu el pentru câteva ore, contra sumei de o mie de euro. Şi totuşi, nu obiceiurile mai puţin ortodoxe ale Jasminei l-au făcut pe Leo să ia foc şi să o dea în judecată pentru o presupusă datorie de 15 mii de euro, ci faptul că… dansatoarea i-ar fi vândut căţeluşa pe 200 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...