Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 48 de ani!

Publicat: 23/08/2018 | 19:48
Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 48 de ani!

În această perioadă Loredana Groza se află pe litoral unde susține concerte pe bandă rulantă. Între cântări însă îi place să-și țină fanii ”activi” prin poze provocatoare. Și are cu ce. La 48 de ani arată senzațional! Dovada o face o poză recentă cu ea în costum de baie. 

Artista se află zilele acestea la malul mării și își ține permanent fanii la curent, cu tot ceea ce face. De data asta, vedeta a surprins cu o imagine în care arată mai sexy ca niciodată.

”Deasupra umbrelor de albastru infinit, am întotdeauna stânca mea sub tălpi, care îmi dă putere și adevăr ??‘, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei.

Loredana a plecat de la Vocea României

Loredana Groza și Adi Despot nu vor mai fi antrenori de voce la cel mai în vogă show muzical din România, conform unor surse din interiorul trustului. În locul Loredanei Groza, jurată va fi Irina Rimes, artista care a devenit cunoscută datorită pieselor precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Bolnavi amândoi”. Cu aceste schimbări, show-ul va avea un format nou, iar fanii emisiunii trebuie să se aștepte la surprize noi.

Citește și...