Cum arată Mariana Negrea (63 de ani), prima soție a lui Nicolae Guță. Cu ce se ocupă

Publicat: 21/09/2019 | 11:22

Manelistul Nicolae Guță se numără printre cei mai controversați cântăreți din showbizul mioritic. La 51 de ani, el are 12 copii, iar șirul iubirilor pe care le-a trăit până acum l-a uitat de multă vreme. Totuși… primii fiori ai dragostei trăite de prima soție nu se uită niciodată… în unele cazuri, e drept. Mariana Negrea este prima nevastă a artistului și femeia care i-a dăruit cinci copii.

Citește și: Veste mare! Nicolae Guța și Cristina au nuntă și botez în aceeași zi!

Cum arată Mariana Negrea (63 de ani), prima soție a lui Nicolae Guță

Ajunsă la 63 de ani, Mariana Negrea locuiește după divorțul de Nicolae Guță alături de copiii lor, în casa acestora din Petroșani. Prima soție a manelistului este pur și simplu adorată de toți membrii familiei. Recent, fiica ei, Nicoleta Guță, a postat pe conturile sociale o fotografie în care Mariana prepară cozonaci. După cum puteți vedea în imaginea din galeria foto a articolului, ea este îmbrăcată într-o bluză de trening și purtând pe cap un batic. Rudele și prietenii au scris în dreptul pozei din bucătărie câteva mesaje emoționante la adresa ei: “Toți mâncăm ce iese din mâinile tale!”/“Te iubim mult, ești o femeie nemaipomenită!”. Practic, prima nevastă a lui Nicolae Guță, alături de care a trăit 20 de ani, este casnică și are grijă nu doar de locuință, ci și de toți cei care îi sunt alături.

Nicolae Guță, tătă a 12 copii cu femei diferite

Cristina, actuala soție a lui Nicolae Guță, a născut cel de-al 12 moștenitor al manelistului. Micuțul Eden Nicolae a venit pe lume pe 26 iunie, iar părinții lui sunt foarte fericiți de când el a apărut în viețile lor. În plus, au apărut zvonuri potrivit cărora, de dragul nevestei, artistul a decis să treacă o parte din avere pe numele ei, adică un apartament de lux din București, dar și un cont cu zeci de mii de euro, relatează click.ro. Celebrul cântăreț s-a căsătorit în 2016 cu Cristina, care are 28 de ani.