Cum arată Micul Hercule acum. Giuliano Stroe e la liceu și ultimele imagini cu el au șocat internetul

Autor: N.D.
Publicat: 15/11/2019 | 10:01

Micul Hercule a devenit cunoscut în toată lumea, în 2009, când a intrat în Cartea Recordurilor. Atunci, acesta a reuşit să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agăţată de picioare. Acum s-a apucat de box, iar rezultatele îl fac să creadă că acesta este viitorul său! 

Giuliano Stroe a devenit cunoscut la vârsta de cinci ani, când familia sa era stabilită în Italia. Atunci, băieţelul a impresionat juriul şi audienţa unei emisiuni TV mergând în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri.

Așa arăta înainte micul Hercule
Așa arăta înainte micul Hercule

Giuliano Stroe a intrat în Guiness Book pentru exercițiile sale fizice formidabile, iar acum aflăm că s-a apucat serios de box. Ca și fratele său mai mic, Claudio, Giuliano s-a înscris de câteva luni în competiții pugilistice oficiale, înregistrând deja câteva succese la categoria lui de vârstă.

Zilele trecute, ca semn al victoriilor repurtate, puștiul supranumit ”Micul Hercule” a postat o fotografie în care apare cu un tricou ce are câteva pete de sânge, Giuliano venind imediat și cu explicația: ”Ceea ce e pe tricoul meu nu e sângele meu”, a notat Giuliano, transmițând astfel că ultimul său adversar din ring a sfârșit-o prost.

Citește și...