Cum arată Mirela Boureanu Vaida în a 9-a lună de sarcină

Publicat: 12/03/2019 | 21:17

Mirela Boureanu Vaida este în luna a noua de sarcină și nu stă locului o secundă! Artista a susținut ultimul ei spectacol înainte de a-și ține bebelușul la piept. 

Mirela Boureanu Vaida va deveni mămică pentru a treia oară cât de curând. Artista se află pe ultima sută de metri cu sarcina și a susținut ultimul ei spectacol înainte de a-și ține bebelușul la piept. Mirela Boureanu Vaida a publicat o fotografie de pe scenă și le-a transmis fanilor un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: MIRELA BOUREANU VAIDA, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA DIN DORMITOR: ”ĂIA CARE FAC MULT AMOR…”)

„Într-o sală plină, cu un public excelent, în această seară am cântat într-un ultim spectacol înainte de a naște!! Și așa am intrat în luna a 9-a!! Și în concediu prenatal! ? Abia aștept să revin pe scenă! Mulțumesc publicului care m-a aplaudat minute în șir!! Îmi va fi dor”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Boureanu Vaida, ultimul concert susținut

Mirela Boureanu Vaida va naște cât de curând

Mirela Boureanu va deveni mămică pentru a treia oară cât de curând. Și în ciuda faptului că majoritatea îi spun că este greu să te descurci cu trei copii mici, vedeta se gândește serios să-l facă și pe al patrulea copil. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 7 LUNI, MIRELA BOUREANU VAIDA A PRIMIT O VESTE CARE A ULUIT-O)

„Am vorbit despre asta. Dacă tot mi l-a dat Dumnezeu pănă în 37 de ani pe cel de-al treilea, înseamnp că până în 40 trebuie să-l fac şi pe al patrulea. Dar totuşi, lumea zice că e greu cu trei copii şi mai ales că sunt atât de mici. Nu vreau să cred asta, pentru că nu mă ajută la nimic, dar, dacă nu o să mi se pară chiar atât de greu pe cât zice lumea, pe bune dacă m-aş încumeta şi la al patrulea. Dar trebuie să fiu sigură că e fată”, a spus Mirela Boureanu Vaida pentru libertatea.ro.

Citește și...