Cum arată mormântul lui Gheorghe Dincă! Locul de veci al criminalului din Caracal este plin cu…

Publicat: 15/10/2019 | 12:08

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Monstrul din Caracal ar urma să stea ani buni în închisoare. Cel mai probabil își va petrece restul zilelor după gratii. Apoi, după ce își va da ultima suflare, Gheorghe Dincă ar urma să fie înmormântat acolo unde își dorm somnul de veci și părinții lui.

Wowbiz.ro a prezentat fotografii cu mormântul ucigașului din Caracal. În imagini se pot observa mormanele de gunoaie ce ”patronează” locul de veci al lui Gheorghe Dincă, acolo unde părinții bărbatului au fost înmormântați. Mai mult de cât atât, și buruienile au crescut, semn că nimeni nu s-a îngrijit de mormânt.

Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a sinucis!

Ținem să amintim faptul că tatăl lui Gheorghe Dincă s-a sinucis de ziua nepoatei! Daniela a susținut, în detaliu, că, la momentul tragediei, bunicul avea 72 de ani și drama s-a petrecut chiar în Casa Groazei.

”Bunicul meu a murit în casa veche, care a fost demolată, dar tot acolo, în curte. A fost de ziua mea, când eram eu mică, din cauză că omul a fost alcoolic şi tata îl ruga să lase băutura. Dar nu a vrut să se lase şi s-a sinucis. Asta a fost alegerea lui. Tata l-a văzut fără vlagă”, a declarat Daniela Dincă la RTV.

Citește și...