Cum arată soția lui Cosmin Cernat! Partenera de viață a prezentatorului de la Exatlon este o adevărată bombă sexy

Publicat: 19/02/2018 | 10:52

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, are o soție foarte frumoasă. După o căsnicie de nouă ani cu Monica Iagăr, alături de care are două fetițe, acesta a divorțat în 2009 și la doi ani s-a căsătorit în mare secret cu Mădălina Moroșanu. De-a lungul timpului, au circulat zvonuri conform cărora motivul divorțului de prima soție a fost infidelitatea lui Cosmin Cernat.

Soția lui Cosmin Cernat este antrenoare de fitness și are un corp lucrat, invidiat de multe femei. Mădălina Moroșanu reușește să întoarcă toate privirile oriunde își face apariție. Partenera de viață a lui Cosmin Cernat arată ca un manechin.

Mădălina Moroșanu și Cosmin Cernat s-au cunoscut la Kanal D, pe vremea când el era prezentatorul știrilor sportive, iar ea prezenta matinalul. După o relație de câțiva ani, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare, dar în secret. Cosmin și Mădălina s-au căsătorit în 2011. Cei doi au trei copii. Cernat are două fice, Ayana și Maya, din căsnicia cu Monica Iagăr, iar blondina are un fiu din prima căsnicie cu Dumitru Moroșanu.

 

 

Citește și...