Cum arată Teo Trandafir în tinerețe, când era slabă! Imagini rare făcute publice

Publicat: 03/02/2019 | 10:23

Vedetă ”cu greutate”, atât la propriu, cât și la figurat, Teo Trandafir este o vedetă incontestabilă a showbizului din România. Știe să ”facă” audiență, are tot timpul cuvintele la purtător, se face plăcută indiferent de situație și, nu în ultimul rând, moderează cu talent fiecare emisiune. 

Teo a fost în tinereţe vânzătoare la casa de bilete – vă vine să credeți? -, apoi a ajuns secretară-dactilografă. Şi, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus, nici nu avea probleme cu greutatea.

Teo a început să ia kilogram după kilogram prin 1994, atunci când a început munca în televiziune, la postul TELE 7ABC. Au urmat Antena 1 şi la PRO TV, ani în care, după cum chiar ea a recunoscut în dese rânduri, părea să fi pierdut definitiv lupta cu kilogramele.

Teo Trandafir alături de Valeiu Sterian, cu mulți ani în urmă

Citește și: LOVITURĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR VA PREZENTA O NOUĂ EMISIUNE?!

Teo Trandafir despre Mircea Badea: ”Mircea este atât de bărbat şi atât de loial”

Teo Trandafir și Mircea Badea au fost pentru o bună bucată de vreme colegi de platou. Au avut  împreună o eimisiune, care era urmărită de mulți români. Drumurile lor, în cele din urmă, s-au despărțit. Jurnalistul este angajat, în prezent, la Antena 3, iar ex-partenera sa la Kanal D.

Nu au uitat, însă, de unde au plecat. Învitată la un post de Radio, Teo Trandafir a vorbit despre relație pe care o are cu Mircea Badea. Vedeta Kanal D a făcut și o serie de dezvăluiri despre fostul ei coleg. A spus, practic, adevărul despre prezentatorul de la Antena 3.

„Mircea a fost omul care a venit să mă vadă în spital la Viena, omul care m-a ţinut de mână. Eu îl iubesc pe Mircea Badea aşa cum e, nu pentru ce face el la televizor. Mircea se pricepe la politică eu nu. Mircea este atât de bărbat şi atât de loial, încât oricând cineva a încercat să se bage între noi, am ştiu clar ca suntem parteneri care nu şi-ar face rău niciodată.”, a spus Teo Trandafir.

Citește și: TEO TRANDAFIR SE CĂSĂTOREȘTE? CINE A DAT-O DE GOL PRINTR-O SIMPLĂ URARE DE CRĂCIUN

Citește și...