Cum arăta Teo Trandafir în urmă cu 25 de ani! A debutat în televiziune

Publicat: 11/01/2019 | 10:08

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România, bucurându-se de un număr impresionant de fani, care o urmăresc zilnic, atât la emisiune, cât și pe rețelele de socializare. Vedeta a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani, mai exact în 1994, odată cu emisiunea Buna Dimineața, România’, de la Tele 7abc.

Vedeta arăta diferit, este și normal fiindcă au trecut foarte mulți ani și mărturisește că la acea vreme nu își dorea celebritatea. “O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia când avea trei luni

Teo Trandafir, care este, poate, cea mai îndrăgită vedetă de la Kanal D, are o fiica superbă. A adoptat-o pe Maia în 2004, pe când ea avea doar trei luni. Fetița a devenit rapid centrul universului ei. Deşi este înfiată, adolescenta pare că-i seamănă leit. Nu doar fizic, ci şi la comportament. Cele două se înţeleg de minune și se sfătuiesc în tot. Maia nu îi ascunde nimic mamei ei, iar Teo este un părinte foarte înțelegător.

“De mai mulţi ani m-am gândit că Dumnezeu îmi va da un semn şi că într-o zi voi putea să-mi ţin în braţe copilul. Această a fost marea dorinţa a vieţii mele”, mărturisea Teo cu ani în urmă.

Citește și...