Cum arată vila secretă a Vioricăi Dăncilă? E roz și are stegulețe

Publicat: 02/11/2018 | 08:15

Puțini știu că Viorica Dăncilă are o casă de vacanță pe Valea Prahovei, pe care și-a construit-o în urmă cu 11 ani. Premierul și soțul ei, Cristinel Dăncilă, au achiziţionat în anul 2000 un tere, în judeţul Braşov, iar peste 7 ani, în 2007, a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, unde se relaxează de câte ori au ocazia, atât cei doi, cât și fiul lor, Victor.

Potrivit wowbiz.ro, vila Vioricăi Dăncilă este foarte apoape de șoseaua națională și are o suprafață  construită de 156 de metri pătraţi, fiind amplasată chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Pe lângă culoarea remarcabilă, casa Vioricăi are gard pretenţios şi un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietară, cel al României şi cel al Uniunii Europene. Casa de vacanță este situată la câteva sute de metri de domeniul unui sanatoriu dedicat nevrozelor.

Viorica Dăncilă, în Emiratele Arabe Unite

Viorica Dăncilă a fost surprinsă în Emiratele Arabe, după ce un post de televiziune a difuzat imagini cu ea din timpul vizitei premierului la Marea Moschee Sheikh Zayed de la Abu Dhabi, cel mai mare lăcaș de cult din Emirate, care poate găzdui mai mult de 41.000 de credincioși.

Viorica Dăncilă a fost însoțită pe parcursul vizitei de Excelența Sa Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi și de delegațiile celor două țări. (Vezi AICI imaginile) Cu această ocazie, în dialogul cu interlocutorii emiratezi, premierul român a evocat diversitatea etnică și religioasă din Emiratele Arabe Unite, sens în care a apreciat eforturile făcute de autoritățile emirateze în vederea integrării minorităților religioase din această țară.