Cum depășește Gheorghe Turda certurile cu iubita mai tinerică: ”Corijăm ce nu e bine”

Publicat: 13/12/2018 | 17:47
Cum depășește Gheorghe Turda certurile cu iubita mai tinerică: ”Corijăm ce nu e bine”

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda (70 de ani) a vorbit despre relația cu iubita lui mai tânără, Nicoleta Voicu (47 de ani). Ambii au recunoscut că mai există neînțelegeri, dar încearcă să le repare de fiecare dată.  

Gheorghe Turda are o relație cu interpreta Nicoleta Voicu. Cei doi au fost prezenți la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.

Suntem așa de bine așa cum suntem. Ne cunoaștem de la o zi la alta. Corijăm ce nu este bine, ce nu este bine în felul meu de a fi sau… Ne adaptăm și ne înțelegem din ce în ce mai bine. Și cred că ăsta este cel mai important lucru. Mulți spun că un act strică sau că un act repară sau leagă. Nu am o noțiune a acestor schimbări. Dar e bine așa cum suntem”, a declarat Nicoleta Voicu despre o eventuală căsătorie cu Gheorghe Turda.

„Au fost multe sincope, ca la orice început. Datorez familiei lui fericirea…”, a adăugat ea. „Ea s-a atașat foarte mult de nepoți. A fost profesoară…”, a afirmat și Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, diagnosticat cu o boală gravă: ”A fost un moment greu”

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer de piele, iar șocul a fost extrem de mare la auzul veștii. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală care a durat aproximativ 20 de minute, iar acum este vindecat. Iubita lui însă a fost cea care s-a speriat cel mai tare. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI GHEORGHE TURDA A RĂBUFNIT DUPĂ CE TOT MAI MULȚI ÎI CRITICĂ DIN CAUZA DIFERENȚEI DE VÂRSTĂ DINTRE EI: „NIMENI N-O SĂ NE DESPARTĂ”)

M-a speriat, dar s-a vindecat. Cea mai speriată a fost Nicoleta, eu sunt un tip foarte echilibrat, dar am crezut în Bunul Dumnezeu. A fost un moment mai greu, dar am trecut. Prima dată a fost acum trei ani şi jumătate când mi-a apărut un neg cât o boabă de piper. Am fost la medic, m-a operat. De acum îmnainte am voie de pălărie când merg la soare. Acum sunt vindecat de 99,9%”, a spus Gheorghe Turda la Agenția Vip. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„A fost un şoc când am auzit, dar este totul în regulă, nu este varianta periculoasă a acestei boli”, a spus Nicoleta, iubita lui Gheorghe Turda.

 

Citește și...