Cum a făcut rost de bani o tânără care era la mare. Gestul ei a devenit viral: „Dacă ai ^#&@ mică, dă 1 leu pentru berică”

Publicat: 02/05/2018 | 08:47

Un marker, o bucată de carton găsit la colț de stradă și puțină imaginație! Acestea sunt „ingredientele” folosite de o tânără ca să facă rost de bani, după ce a cheltuit tot ce avea în portofel pe litoralul românesc, unde și-a petrecut mini vacanța de 1 mai. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Ea a scris două mesaje care au legătură cu „bijuteria” bărbaților.

Citește și: Sex pe plaja din Vama Veche! Au făcut-o la malul mării, fără să le pese că sunt văzuți! Imagini interzise minorilor

O tânără a făcut bani folosind rime haioase

După cum bine v-ați dat seama, tânăra din imaginile surprinse recent la malul Mării Negre a încercat să facă bani adresându-se direct domnilor. Îmbrăcată provocator, bruneta a așternut câte două versuri cu rimă pe tot atâtea bucăți de carton. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Pe una dintre ele scria: „Dacă ai ^#&@ mare, dă 1 leu pentru alcooale”, iar pe cealaltă: „Dacă ai ^#&@ mică, dă 1 leu pentru berică”.

Citește și: Cum să te droghezi, în prime time, de 1 Mai! Imagini senzaționale

Scenele amuzante s-au petrecut în Vama Veche, iar imaginile au devenit virale, după ce un petrecăreț le-a urcat pe o rețea de socializare.

 

Citește și...