Cum l-a așteptat Catrinel Sandu pe Moș Nicolae! Așa arată noua ei familie

Publicat: 06/12/2018 | 19:03

Viața lui Catrinel Sandu s-a desfășurat parcă pe repede înainte după ce a divorțat și și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Vedeta se pregătește de Sărbători cu toţi membrii familiei reuniţi în formulă completă, în noua casă din Sarasota.

A trecut aproape un an de când Catrinel Sandu (42 de ani) anunța pe pagina ei de Facebook că divorțează de fostul tenismen Gabriel Trifu (43 de ani), după un mariaj de 11 ani.

Ea a traversat o perioadă dificilă, timp în care părinții i-au fost alături, însă la câteva luni de la pronunțarea divorțului, Catrinel a avut parte și de soare pe strada ei. În viața ei a apărut medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani), care nu doar că a făcut-o să zâmbească din nou, ci a asigurat-o că va avea parte de o viață fericită alături de el, scrie click.ro.

Lucrurile s-au desfășurat rapid, s-au mutat împreună, s-au logodit și se ocupă de cei patru copii ai lor. Catrinel are două fetițe superbe, Lara (5 ani) și Sara (9 ani), iar Steve are doi băieți din prima căsnicie.

Iată că Sărbătorile din acest an vor fi magnifice pentru fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, iar 2019 o va prinde cu familia în formulă completă. Catrinel și iubitul, alături de copii și de bunicii din România. Mia și Nelu Sandu au ajuns de câteva zile în America și sunt în toiul pregătirilor.

Citește și...