Cum l-a transformat pe Alexandru Papadopol divorțul de Ioana Ginghină

Publicat: 12/07/2019 | 12:12

De când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină este extrem de activă pe rețelele de socializare. Actrița își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, se fotografiază în diverse ipostaze și, recent, a dezvăluit că vrea să se bucure din plin de viață după ce a devenit femeie liberă.

De partea cealaltă, Alexandru Papadopol pare, încă, afectat de divorț. Reperat într-un parc de un post de televiziune, în cadrul unui festival de film, actorul s-a retras, rapid, departe de ochii curioșilor. De asemenea, nu a schițat niciun zâmbet.

Alexandru Papadopol era îmbrăcat în negru, cu barbă și fără verighetă pe deget. Pare schimbat radical, semn clar că divorțul de Ioana Ginghină încă îl macină.

”Nu e chiar așa de rău să fii singură”

De partea cealaltă, Ioana face ”haz de necaz”, cum se spune, după divorț. Are ”control total” asupra televizorului, se poate uita ore în șir și… mănâncă chestii nesănătoase.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase”, scrie actrița.

Iar ”lovitura de grație” vine abia pe final. Ioana Ginghină mărturisește că doarme într-un pat de două persoane, mare, și a realizat că… ”este fantastic” fiindcă ”nu mă mai înghesuie nimeni”.

Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său.

Citește și...