Cum l-a umilit Ciolos pe “parintele” SMURD! Discutia secreta dintre premier si Arafat

Publicat: 27/11/2015 | 19:34

La nici doua saptamani de la istaurarea noului guvern, o bomba este pe cale sa explodeze. CANCAN.ro a aflat ce anume i-a cerut Danian Ciolos lui Raed Arafat si cine va avea de suferit pe viitor.

Tragedia din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 60 de suflete si alte 70 lupta pentru supravietuire, a schimbat o tara intreaga. Zeci de mii de tineri au iesit in Bucuresti si in orase din toata tara, dorind demisia celor care se afla la conducerea tarii. Dupa cateva zile de proteste, Victor Ponta si-a dat demisia, la fel si Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

Raed Arafat
Raed Arafat

Presedintele tarii, Klaus Iohannis, a iesit in mijlocul strazii, sub pretextul de a discuta cu cetatenii, intr-o actiune mai mult decat umilitoare pentru popor, iar mai ales i-a chemat la negocieri pentru urmatorul guvern pe cativa tineri “ai poporului”, alesi dupa criterii stiute numai de el.

pompieri

Cert este ca, la trei saptamani de la tragedia din club, presedintele si-a ales urmatorul premier: Dacian Ciolos, care si-a adus proprii ministri. Cu un nou program de guvernare, prim ministrul a dorit sa arate ca este pus pe treaba, asa ca a decis sa caute vinovati pentru carnagiul in care si-au pierdut viata 60 de persoane.

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Raed Arafat si-ar putea da demisia!

Dacian Ciolos a fost de-a dreptul consternat atunci cand a aflat ca patronii clubului Colectiv trimisesera un fac la Inspectoratul Situatiilor de Urgenta cu mai bine de 25 de zile de la incendiu, insa, nu primisera nici un raspuns. Pentru ca tot mai multe voci cer demisia lui Raed Arafat, premierul Romaniei i-a cerut explicatii sefului SMURD. CANCAN.ro a aflat o parte din discutia purtata de cei doi:”Cei doi se vor intalni saptamana viitoare. Ciolos i-a cerut mai multe rapoarte scrise lui Arafat. De asemenea, i-a spus ca sistemul trebuie restructurat, iar o parte din oameni dati afara. 1000 de pompieri risca sa ramana fara loc de munca. Arafat nici nu a vrut sa auda, a spus ca daca acest lucru se va intampla, isi va da demisia”, a declarat o sursa din interior, pentru CANCAN.ro.

 

 

CANCAN

Andreea Negoita

Citește și...