Cum l-am filmat pe partenerul lui BENDEAC la o terasă! Juri că e ”MALONE” şi când îşi iese din rol!

Publicat: 25/05/2016 | 23:26

Cu siguranţă l-aţi văzut mai mult decât o singură dată pe tovarăşul de suferinţă al lui Roby Roberto, personajul cu care o ţară întreagă a ajuns să îl identifice pe Mihai Bendeac.

Dacă până acum nu ştiaţi cum arată sau ce se ocupă Malone, în viaţa de zi cu zi, noi avem răspunsurile la toate aceste întrebări, pe care poate vi le-aţi pus până acum, legate de „fratele“ lui Roby Roberto. Aşadar, în timpul liber, atunci când nu îl interpretează pe celebrul Malone din emisiunea „În puii mei“, Vlad Drăgulin este – desigur – actor.

Însă, atunci când vine vorba de felul în care se afişează şi, respectiv, comportă Vlad Drăgulin atunci când nu este Malone şi nu apare pe micul ecran alături de Roby Roberto, răspunsul este unul cât se poate de simplu: la fel. Spunem toate acestea deoarece CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a fotografiat pe Vlad Drăgulin, în după-amiaza de luni, pe terasa unei cafenele din Capitală, în momentul în care îşi aştepta doi prieteni.

Vlad Drăgulin pare să fie în viaţa reală la fel ca Malone, pe micul ecran
Vlad Drăgulin pare să fie în viaţa reală la fel ca Malone, pe micul ecran

Odată ajuns pe terasa de la Pink Cafe, situată pe Bulevardul Decebal, Vlad Drăgulin aka. Malone s-a răsfăţat cu o cafea, dar şi cu o apă plată. Imediat după ce prietenii săi au ajuns şi ei la respectiva cafenea, s-a putut observa cum pe mese au răsărit diferite recipiente, în special cele de bere. Aşadar, chiar dacă atitudinea sa este una cât se poate de „fentoasă“, în special dacă ne ghidăm după felul în care acesta este îmbrăcat, având câte o cruciuliţă argintie în fiecare ureche şi suficiente accesorii în jurul gâtului, Malone nu a pus gura pe nimic care să conţină vreun strop de alcool.

Totuşi, dacă aţi fi crezut – aşa cum am făcut-o şi noi – că singurul viciu al lui Malone este prietenia cu Roby Roberto, ei bine, v-aţi înşelat, fiindcă în tot timpul cât a stat pe terasă, Vlad Drăgulin şi-a aprins ţigară de la ţigară.