Cum l-a anunțat Roxana Ciuhulescu pe fostul soț că se desparte de el: „I-am spus că nu mă mai întorc!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 12/03/2018 | 13:00

Roxana Ciuhulescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Vedeta a mărturisit că se simte excelent și că sarcina decurge foarte bine. Fosta prezentatoare a vorbit și despre divorțul de Mihai Ivănescu, despre care nu a avut prea multe lucruri bune de spus. Roxana susține că a lăsat trecutul în urmă și este gata de o nouă etapă din viața ei.

Roxana Ciuhulescu este însărcinată și urmează să-i facă un frățior fetiței ei, Ana Cleopatra. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România a trecut de la agonie la extaz, în ultima perioadă. Ea susține că fostul ei soț nu a sprijinit-o și nu i-a oferit iubire.

„Mă simt excelent. Mai sunt puţine haine care îmi vin. Primul trimestru a fost mai greu. Surioara mai mare a fost fericită când a auzit vestea. Viaţa mea s-a schimbat la 180 de grade. Nu m-am gândit că o să fiu atât de fericită şi împlinită. Sunt răsfăţată şi iubită. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. (…) Fostul nu a ştiut să fie lângă mine şi nici să mă sprijine, plus că a tratat totul ca pe o joacă. I-am spus că nu mă mai întorc. Am început o viaţă nouă. Sunt foarte fericită alături de omul cu care sunt. Îmi oferă iubire, celălalt nu o făcea(…) Cred că o să am un copil zdravăn şi peste limitele normalului”, a povestit Roxana Ciuhulescu, la „Vorbește lumea”.

Roxana Ciuhulescu face și nuntă și botez anul acesta

Roxana Ciuhulescu a anunțat că anul acesta vor avea loc două evenimente importante în viața ei: căsătorie și botez. Vedeta a mărturisit că ani de zile și-a dorit să rămână însărcinată cu al doilea copil, dar nu a fost să fie. Deși ea și logodnicul ei erau pregătiți să facă orice tratament este nevoie, Roxana Ciuhulescu a rămas gravidă în mod natural.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult?Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….
Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită. …ahh, era să uit  și „umpic” gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior! Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez.
Doamne Ajută!”, a anunțat Roxana Ciuhulescu, pe blogul ei.

 

Citește și...