Cum a petrecut Syda de ziua lui! A făcut ospăț la un restaurant de lux

Publicat: 16/06/2018 | 14:55

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a aniversat ziua într-un restaurant de lux, unde a avut-o alături pe iubita lui, Maria, și doi intre cei mai buni prieteni. (Promotiile zilei la monitoare)

Bogdan Ionescu, supranumit ”Syda”, a ajuns în brațele fotomodelului Maria Grigoriu după ce în 2016 a divorțat de Elena Băsescu, chiar dacă au împreună doi copii: Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). Afaceristul pare că își trăiește tinerețea alături de de Maria și călătoresc în mai tot timpul liber. Ultima excursie au făcut-o în Spania, și acesta a fost ”cadoul” oferit de Maria pentru Syda, în prag de aniversare a zilei de naștere.  Cei doi au avut parte de intimitate și de un peisaj superb.

La întoarcerea în țară, Syda și-a dorit însă o mică petrecere care să-l sărbătorească din nou, de data asta la un restaurant de lux, alături de iubita lui dar și de Alex Erbașu și soția lui, doi dintre cei mai buni prieteni.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Aceștia s-au distrat de minune, iar din poze se vede clar cât de absorbit este Syda de noua lui iubită, pe care n-o scapă din priviri.

 

Citește și...