Cum reacționează Corina Caragea când apropiații îi spun: „Mărită-te și fă un copil!”

Publicat: 21/07/2020 | 20:43
Cum reacționează Corina Caragea când apropiații îi spun: „Mărită-te și fă un copil!”

Corina Caragea le-a dezvăluit tuturor pe internet cum face față obișnuitelor îndemnuri de a-și întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deși este căsătorită de doi ani cu vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sexoasa prezentatoare TV nu a devenit încă mămică.

Corina Caragea, una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din România, a fost întotdeauna o fire discretă în ceea ce privește viața personală. Ea l-a ținut departe de lumina reflectoarelor pe partenerul său de viață, Robert Pongracz.

Deși a făcut pasul cel mare cu alesul inimii sale, Corina Caragea tot nu a scăpat de gura lumii, mai precis a apropiaților. Vedeta de la Pro TV primește mereu sfaturi despre viața de familie și este îndemnată să facă un copil. Recent, prezentatoarea știrilor sportive a făcut un filmuleț amuzant prin care a vrut să închidă gura tuturor curioșilor despre viața ei privată.

În imagini, la îndemnurile: „Mărită-te, fă un copil”, prezentatoarea de sport a răspuns: „Nu-mi mai pasă ce spuneți deloc. Asta este viața mea!”

@corina_carageaThis is my life😎##tiktok ##youngandfree♬ original sound – officialrebelgal

Corina Caragea nu bagă în seamă „gura lumii”

În trecut, Corina Caragea a mai răspuns cu aciditate oamenilor care o pistonează în privința vieții personale.

„Familia mea ştie că nu am să mă mărit de gura lumii, ci am să o fac atunci când va fi momentul. Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. 

Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect. De câte ori mi-am făcut planuri, realitatea mi-a depăşit imaginaţia.”, declara Corina Caragea, la începutul relaţiei cu Robert.

Cum arată soţul Corinei Caragea! Cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu doi ani

Corina Caragea se iubeşte cu tr, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), partenerul ei fiind un bărbat potent financiar. Bruneta şi iubitul său au o relaţie din 2013.

Iubitul Corinei Caragea, Robert Pongracz, are 37 de ani şi s-a născut în Germania. Familia Pongracz are origini evreiesti şi a părăsit România de mai multă vreme. Tatăl lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, iar sora sa a făcut studii muzicale la Londra, dar lucrează la un post de radio din Germania, scrie Click.

Plimbare cu bicicleta, alături de soț

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în luna iunie, în zona Prelungirea Ghencea din Capitală, în timp ce se îndreptau spre casă, după câteva zeci de minute de mișcare. Corina și Robert au fost foarte atenți în trafic și nu s-au aventurat inutil printre mașini. Au circulat pe lângă trotuar și nu și-au pus viața în pericol.

Până să ajungă acasă, cuplul s-a oprit la o terasă din zona mai sus amintită, unde s-a delectat cu o limonadă. Acolo au discutat, probabil, despre viitorul lor și despre subiectele arzătoare din viața cotidiană. Cert este că știrista de la Pro TV pare super-mulțumită că România a ieșit din starea de urgență și că se poate plimba în voie cu bicicleta.