În sfârșit a recunoscut! Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 25 de kilograme

Publicat: 08/05/2018 | 08:26

Transformarea șocantă a Monicăi Anghel este rodul unei diete foarte stricte stabilite de un nutriționist, susține artista.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Foarte mulți au pus pe seama slăbirii Monicăi Anghel o operație de micșorare a stomacului, pentru că artista a topit foarte rapid naproape 25 de kilograme, ceea ce aparent ar fi imposibil doar cu o dietă. Iată că se poate doar cu asta, susține chiar ea.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

”Din octombrie, urmez un program strict, care durează doi ani și se numește «Good Life», (n.r. viață bună). Am slăbit în total 25 de kilograme, mă simt excelent. Este un program strict, cu medic nutriționist, fizioterapeut, kinetoterapeut și psiholog. Dimineața, după ce-mi duc băiatul la școală, sunt la clinică și urmez acest program, cu specificația că la psiholog merg o dată pe lună, iar nutriționistul îmi face programul săptămânal. Am voie să mânânc orice, și proteină animală, și proteină vegetală, fructe. Am renunțat la carbohidrați. O dată la trei luni îmi fac analizele și sunt din ce în ce mai bune. Mă simt extraordinar, am energie cât pentru zece. Nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am pus inel, nu sunt bolnavă, așa cum au spus unii, doar am urmat un program personalizat!”, a povestit Monica Anghel pentru Click!

Ea se simte excelent cu noua siluetă, și odată cu această transformare a fost nevoită să-și schimbe și garderoba.

 

Citește și...