Cum s-a îmbrăcat fiica Simonei Pătruleasa ieri, în prima zi de școală. Ingrid și-a făcut geloase toate colegele!

Autor:
Publicat: 15/09/2020 | 10:35
Cum s-a îmbrăcat fiica Simonei Pătruleasa ieri, în prima zi de școală. Ingrid și-a făcut geloase toate colegele!

Vedetele noastre au avut mari emoții ieri, în prima zi de școală. Și-au echipat copiii cu uniforme corespunzătoare, chiar dacă acestea nu au fost deloc cele clasice, din alte generații. Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, a atras toate privirile și cu siguranță și-a făcut toate colegele geloase, cu ținuta pe care a purtat-o.

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, s-a prezentat în prima zi de școală ca o adevărată domnișoară. Micuța a trecut în clasa a 3-a și cu siguranță și-a făcut colegele geloase cu ținuta pe care a purtat-o.

Cu toate acestea, Simona Pătruleasa a avut grijă ca outfit-ul fiicei sale să se potrivească celui de uniformă, așa că a îmbrăcat-o pe Ingrid într-o fustiță de culoare bleumarin, o cămașă albă, dresuri, încălțări și bentiță neagră, iar micuța a fost toată asortată și extrem de mândră de imaginea ei. Pe contul său de Instagram, Simona Pătruleasa a publicat o fotografie cu ea și fiica ei, de ieri, din prima zi de școală a lui Ingrid.

„Clasa a-3-a❤️
Bafta tuturor scolarilor!
#primazidescoala” a scris Simona Pătruleasa, în dreptul imaginii cu fiica sa.

Simona Pătruleasa, totul despre drama care i-a marcat viața

În urmă cu 6 ani, Simona Pătruleasa a trecut prin momente cumplite. Știrista de la Kanal D a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina și a fost extrem de demoralizată. La momentul respectiv, vedeta a făcut declarații cutremurătoare.

“Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim… Era foarte micuţă şi a fost dur”, povestea Simona pentru revista VIVA!.

„Cred că soluția unei căsnicii tranice, așa cum este și în cazul nostru, e dată de faptul că amândoi avem aceleași idealuri, aceleași scopuri. Nu ne plictisim niciodată, chiar dacă în 14 ani am stat despărțiți doar 3 zile. Cel mai important este faptul că ne dorim ce este cel mai bine pentru Ingrid, fetița noastră.”, spunea Simona Pătruleasa pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.