Cum s-a infectat Adelina Pestrițu cu COVID-19. A făcut o greșeală pe care mulți o fac, fără să știe. “Mâncam o ciocolată și…”

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 09:44

Aseară, showbizul s-a cutremurat după ce Adelina Pestrițu a anunțat că este infectată cu COVID-19. Vedeta a dezvăluit și cum anume s-a infectat, subliniind că îi este foarte teamă atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Adelina Pestrițu a dezvăluit aseară, pe instastory, că este infectată cu COVID-19. Printre lacrimi, vedeta a povestit că a luat virusul de la o persoană care era infectată, dar a menționat faptul că ea nu a știut acest lucru.

Aceasta este o greșeală pe care mulți dintre noi o facem, fără să ne dăm seama. Oricine poate intra în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus, iar, dacă persoana în cauză nu are simptome, suntem expuși riscului infectării.

Adelina Pestrițu este infectată cu COVID-19

(NU RATA: ADELINA PESTRIȚU ȘI-A SCHIMBAT MAȘINA. CÂȚI BANI COSTĂ BOLIDUL NEGRU PE CARE ÎL CONDUCE ACUM)

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar, după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros”, a spus Adelina Pestrițu, pe Instagramul său.

Toată familia vedetei s-a testat pentru COVID-19

De asemenea, Adelina Pestrițu a menționat faptul că toată familia ei s-a testat pentru noul coronavirus, iar soțul său, Virgil, a ieșit negativ.

„N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. S-a testat toată familia, Zeny, bunicii…Virgil, soțul meu, a ieșit negativ.

O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!”, a spus Adelina, cu ochii în lacrimi.

O altă vedetă s-a simțit rău, după ce a intrat în contact cu Adelina Pestrițu

După ce Adelina Pestrițu a dezvăluit pe Instagram, cu ochii în lacrimi, faptul că a fost testată pozitiv COVID-19, o altă vedetă a început să acuze stări de rău. Mai mult, aceasta a intrat în contact direct cu bruneta, ceea ce a generat neliniște.

Adelina Pestrițu, cu ochii în lacrimi

(CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE DUPĂ CE A REFĂCUT O SCENĂ CUNOSCUTĂ CU MARILYN MONROE! SCENELE INCITANTE AU FOST VĂZUTE DE CÂȚIVA BĂRBAȚI)

Este vorba despre nimeni alta decât Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo! Ai stil! Aceasta a fost în contact direct cu Adelina Pestrițu și a participat la un pictorial, ajutând-o pe vedetă să-și promoveze afacerea. La scurt timp după aceea, Larisa a început să se simtă rău.

Din fericire, nu este vorba despre COVID-19, ci doar despre anumite reacții adverse pe care i le-au dat antibioticele pe care și le administrează.

„Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba despre COVID. Vă povestesc mâine când mă trezesc care este situația”, a zis Larisa, pe Instagram, liniștindu-și fanii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.