Cum s-au comportat Iulia Vântur și Salman Khan la prima apariție TV în România. Cei doi au fost copleșiți de emoții la emisiunea lui Măruță | VIDEO

Publicat: 27/08/2020 | 14:38

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut pentru prima dată împreună la un show televizat în România. Invitată prin skype la emisiunea lui Măruță, Iulia l-a adus la cadru și pe celebrul actor de la Bollywood.

Iulia Vântur fosta, prezentatoare TV care a împlinit recent 40 de ani, și actorul Salman Khan, în vârstă de 54 de ani, formează un cuplu de câțiva ani. Blondina s-a mutat definitiv în India alături de partenerul său de viață în urmă cu aproximativ doi ani. Acolo, fosta știristă s-a axat pe o carieră în domeniul muzical, iar în ultima vreme a început și cursuri online, în cadrul unei școli de la New York.

Invitată în emisiunea lui Măruță, Iulia Vântur și-a început interviul prin a menționa faptul că, în ceea ce privește noul coronavirus, situația continua să fie dramatică în India. Ea și celebrul Salman Khan sunt izolați la ora actuală într-o reședință de lux a actorului.

„Să știți că situația aici în India este în continuare dezastruoasa. Cazurile în continuare cresc, din păcatenu avem ce să face, decât să stăm în case, să ne protejăm, să avem grijă de noi și de familia noastră.”, a spus Iulia Vântur în direct miercuri la Măruță.

Salman Khan a apărut în direct, alături de Iulia Vântur

În timpul intervenției în direct, Cătălin Măruță a observat faptul că Salman Khan se află în aceeași încăpere cu Iulia, chemându-l în fața camerei de filmat.

„Hello Salman! E acolo în dreapta ta.”, a spus Măruță.

„Da? Cum l-ai văzut?”, a continuat Iulia.

„L-am văzut acolo în reflexia de la tablou.”, a precizat Măruță.

La insistențele moderatorului de la Pro TV, Salman Khan a apărut alături de Iulia Vântur, fiind ușor reținut și flatat.

„Ce faci? Esti un actor minunat!”, i-a spus Măruță emoționat.

„Mulțumesc!” , i-a răspuns Salman, scurt și la obiect.

„Când veniți în România? – Curând” , a răspuns actorul indian.

„Te aștept aici în show-ul meu, Salman Khan!

Bine! Ne vedem acolo!”, a fost discuția scurtă dintre Măruță si Salman Khan, care a părăsit repede cadrul, lăsând-o pe Iulia Vântur singură alături de prezentator.

Iulia Vântur, cursuri la New York

Dat fiind faptul că are mult mai mult timp liber din pricina pandemiei de coronavirus, Iulia Vântur s-a decis să înceapă câteva cursuri online, la o școală din New York.

„Trebuie să fac în așa fel încât să mai învăț lucruri noi, să simt că anul ăsta nu mă afectează atât de mult psihic, ci îmi aduce un plus. Și mi-a plăcut foarte mult să fac cursurile astea online. Profesorii sunt extraordinari. Ai ocazia să cunoști colegi de peste tot din lume, să vezi mentalități diferite.”, a spus fosta prezentatoare de la Pro TV.