Iulia Vântur, declarații sincere după ce s-a spus că a trecut la religia iubitului ei, Salman Khan: “Ne dorim să fim respectați și acceptați. Singura credință…”

Publicat: 24/08/2020 | 22:57

Iulia Vântur a făcut recent declarații sincere despre credința sa după ce s-a spus că a trecut la religia iubitului ei, Salman Khan. Gestul fostei prezentatoare a fost apreciat de mulți dintre fanii ei din România, dar și de cei de peste hotare.

Vezi și: Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut azi împreună la Pro TV. Au vrut să se afle de la ei! Când vin în România

Iulia Vântur, mărturisiri emoționante după ce s-a spus că a trecut la religia iubitului ei, Salman Khan

În India a început festivalul dedicat venerației lui Ganesha Chaturth, celebrul zeul hindus reprezentat de un corp de copil, cu cap de elefant și patru brațe – fiind de culoare roşie. Având în vedere că oamenii sunt din nou în izolare, nu s-au organizat evenimente la fel ca în anii trecuți, iar populația respectă cu strictețe măsurile de prevenire a infecției cu virusul SARS-CoV-2. Cu ocazia acestei sărbători hinduse, Iulia Vântur a transmis următorul mesaj emoționant: “Sărbători fericite de Ganesh Chaturth! Fie ca în locuințele voastre să se reverse lumina, iubirea și abundența! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și nu uitați să fiți atenți cu voi și cu cei dragi #iuliavantur #ganesha #india #festival #ganpathibappamorya #celebrare #rămânețiînsiguranță”.

Frumoasa româncă a primit mai multe critici după această postare și, în urmă cu câteva ore bune, ea a făcut publice câteva declarații sincere despre credința sa și a iubitului ei, Salman Khan.

“Sper că sărbătorile Ganpati vă găsesc sănătoși, protejați și ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor. Și, pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renunțat la credința cu care m-am născut, însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați. Singura credință universală este iubirea ❤️ #iuliavantur #ganpati #ganpatibappamorya #festival #india #respect #love #goodvibes #flowers” este mesajul scris atât pe pagina sa de  acebook, dar și pe cea de Instagram.

Nu rata: Cu lacrimi în ochi, Iulia Vântur a vorbit despre nunta cu Salman Khan: “Să îți petreci viața cu cineva…”

Descoperă și: Iulia Vântur a postat o poză rară alături de Salman Khan. Ce a spus actorul indian despre o posibilă nuntă cu frumoasa româncă

Iulia Vântur își împarte viața între România și India, țara natală a iubitului ei

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie. Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.