Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună la TV. Au vrut să se afle de la ei! Când vin în România | VIDEO

Publicat: 24/08/2020 | 17:29

Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună în cadrul emisiunii “La Măruță” care rulează la Pro TV. Cunoscutul actor de la Bollywood a răspuns la întrebările alese de prezentatorul Cătălin Măruță și a dezvăluit când vine în România împreună cu iubita sa. Iulia Vântur a fost vizibil emoționată de apariția partenerului ei de viață pe micile ecrane din țara noastră.

Citește și: Iulia Vântur a postat o poză rară alături de Salman Khan. Ce a spus actorul indian despre o posibilă nuntă cu frumoasa româncă

Iulia Vântur şi Salman Khan, împreună în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Aflată în India de luni bune, Iulia Vântur este în izolare pentru că, în continuare, criza epidemiologică face ravagii acolo, iar oamenii sunt nevoiți să stea în izolare. Astăzi, ea a acceptat să intre în direct la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, iar în timp ce îi povestea despre cum stau lucrurile în viața sa, în cameră a apărut și iubitul ei, iar reflexia lui s-a văzut într-un tablou. Acesta a fost momentul în care îndrăgitul prezentator l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor lui Cătălin Măruță, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

“Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

“Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

“Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.

“În curând”, a zis Salman Khan, fără să dezvăluie însă data exactă când va ajunge în țara natală a iubitei sale.

Nu rata: Iulia Vântur a anunţat că îl face tată pe Salman Khan! Era de aşteptat: “Un copil este un dar”

După ce iubitul ei celebru în toată lumea a dispărut din cadru, românca a vorbit despre cursurile pe care le urmează de la distanță la o facultate cunoscută din New York. Iulia Vântur a mărturisit că este extrem de bucuroasă să descopere noi oameni, noi culturi și mentalități și că abia așteaptă să vadă ce surprize va mai avea la acest capitol din viața sa.

Descoperă și: Iulia Vântur, în doliu! Ce mesaj emoționant a postat vedeta

Iulia Vântur riscă să piardă “zestrea” pe care i-au pregătit-o părinții

Fosta prezentatoare este citată într-un proces alături de tatăl ei. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), Iulia Vântur și Valentin Vântur au fost chemați în instanță de către un ieșean. Procesul, care se află pe rolul Judecătoriei Iași, are ca obiect: fond funciar, nulitate absolută titlu de proprietate.  Din câte se pare, bărbatul care a deschis acțiunea în instanță solicită anularea titlului de proprietate al unui teren cu care tatăl vedetei a fost împroprietărit și pe care îl pregătise, cel mai probabil, ca “zestre” fiicei sale. Cu alte cuvinte, dacă magistrații de la Judecătoria Iași îi vor da dreptate respectivului bărbat, Valentin Vântur riscă să piardă proprietatea.

În vârstă de 40 de ani, Iulia Vântur și Salman Khan, care are 54 de ani, formează un cuplu de aproape un deceniu. Povestea de iubire pe care o are cu starul indian a făcut-o pe românca noastră să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Renumitul actor a cerut-o de soție pe Iulia Vântur, iar inelul de logodnă este splendid; familiile lor se înțeleg foarte bine chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri.