Oana Matache și-a botezat fetița! Cum s-a îmbrăcat nașa Delia

Publicat: 15/04/2018 | 14:18

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, și-a botezat fetița, duminică (15 aprilie). Nășică a fost chiar Delia, care și-a luat foarte în serios rolul. Vizibil emoționată, cântăreața a venit la biserică odată cu sora ei. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la fericitul eveniment. 

UPDATE: 16:00 Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a avut o apariție surpinzătoare și a reușit să atragă atenția tuturor la botezul fetiței Oanei Matache. Fosta dansatoare a ales o vestimentașie lejeră. Andreea Popescu a purtat o salopetă de culoare închisă cu imprimeuri florale ce i-a scos în evidență burtica de gravidă.

UPDATE 15:00 Slujba de botez s-a terminat. Potrivit mămici Oana, micuța Jessica a plâns în timpul ceremoniei de creștinare, dar s-a liniștit imediat după. Acum, toți invitații se îndreaptă spre localul unde are loc petrecerea de botez.

„E bine să ai emoții. Ne-a încurajat vremea. Toate au mers strună. În afară de stat cu copilul, mare brânză n-am făcut. N-am știut cu ce altceva să îi ajut. Eu i-am ajutat mai mult cu chestii privind copilul. Important e că a fost toată familia prezentă, începând de la rude îndepărtate, până la cele mai apropiate”, a declarat Gina Matache, mama Oanei și a Deliei.

„E foarte important să crească copilul în dragoste, în iubire și să aibă dragoste tot timpul în familie. Lucrurile astea sunt cele mai importante. E foarte importantă pacea și armonia în familie. Educația e mai importantă decât orice avere”, a spus tatăl Oanei Matache, cu lacrimi în ochi,

UPDATE 14:30 Mama Deliei și a Oanei a sosit cu întârziere la botez. Tatăl lor a întârziat și el.

UPDATE 14:00 Botezul arela Biserica Nașterii Maicii Domnului, situată în zona Dorobanți. Nașii, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu și părinții Jessicăi, Oana și Razvan Miheţ au ajuns la biserică în jurul orei 13:45. Nașa Delia a părut extrem de emoționată.

Mămica Oana a fost foarte emoționată. Blondina a așteptat cu nerăbdare botezul Jessicăi, ai cărei părinți spirituali sunt Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu. La biserică, Delia s-a îmbrăcat într-o rochie scurtă, de culoare aurie. Ea a ales să își prindă părul într-o împletitură rusească, si a revenit la culoarea verde.

Soțul ei, Răzvan Munteanu, a venit îmbrăcat într-un costum cum rar au curaj alți bărbați să poarte. El nu a vrut să meargă pe clasicul negru. În schimb, soțul Deliei a ales un sacou în dungi alb-negru. Micuța Jessi, care a venit pe lume în urmă cu aproape 5 luni, a fost îmbrăcată de nașa Delia într-o rochiță albă.

Mămica Oana Matache a optat pentru o rochie vaporoasă într-o nuanță de gri. În picioare a purtat o pereche de sandale roșii cu toc. Blondina a avut părul prins la spate într-o coadă împletită. În biserică, ea și-a pus pe cap o coroniță de flori.

„Suntem foarte nerăbdători să se termine mai rebede, să mergem să petrecem după. Am dormit bine. Și Jessi a dormit foarte bine”, a declarat Oana Matache, înainte de botez.

Primele imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

 

Citește și...