Cum să-ți găsești motivația de a face sport vara asta?

Publicat: 06/07/2018 | 18:48

Ai decis ca anul acesta să fie anul schimbărilor radicale în viața ta? Iar printre principalele dorințe pe care vrei să ți le îndeplinești se numărără aceea de a face sport? Ei bine, atunci trebuie să știi că ești doar la câteva click-uri distanță să îți îndeplinești acest vis chiar vara aceasta. Specialiștii au ajuns la concluzia că oamenii care încep să facă mișcare folosind Bratari fitness sau Smartwatches obțin rezultate destul de repede și nu renunță la acest nou obicei sănătos.

În plus, aceste gadgeturi pot să-i apropie pe partenerii care aleg să facă sport împreună. În timp ce majoritatea femeilor preferă Bratari fitness, pentru că sunt mai delicate și au un design finuț, domnii preferă Smartwatches. Dacă încă nu te-am convins încă, atunci e musai să știi că vara aceasta poți să îți cumperi brățări fitness la prețuri senzaționale. Desigur, sunt multe oferte interesante și la smartwatches.

Cu ajutorul unei brățări fittness poți să vezi câte calorii ai ars, câți pași ai făcut în fiecare zi și îți monitorizează somnul. Printre alte informații pe care le poți avea cu ajutorul brățării inteligente se numără monitorizarea pulsului, a ritmului cardiac, dar și pedometrul.

Smartwatch-ul are mai multe specificații

Un lucru foarte important de menționat este acela că smartwatch-ul are mai multe specificații în comparație cu o bratara de fitness. Acesta poate fi folosit ca o extensie a telefonului tau. Un smartwatch de calitate te ajuta sa fii mai organizat, putand fi sincronizat cu agenda telefonului, cu istoricul apelurilor telefonice, cu mesajele din telefon și nu numai. Printre funcțiile pe care un smartwatch le detine sunt: indicarea orei, monitorizarea sanatatii, navigarea GPS, sincronizare cu smartphone-ul propriu, ascultarea de muzica etc.

Odata ce detii o bratara de fitness sau un smartwatch, vei intelege multitudinea de functii si cate pot face acestea pentru tine.

Citește și...