Cum se amuză Anna Lesko pe ”tron”! Reacția e spectaculoasă: ”Doamne ajută!”

Publicat: 31/08/2020 | 15:05

Anna Lesko a dat din nou recital, de data aceasta în baie, chiar pe WC. Artista se prinde de nas și strănută puternic, moment în care începe o melodie.

CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, GOALĂ PE MARGINEA PISCINEI. FANII NU ȘI-AU PUTUT LUAT OCHII DE LA…

”Anna Lesko, ești fantastică”, ”Doamne ajută, să-ți fie de bine”, sunt două comentarii, restul fiind cu multe emoticoane de veselie. Recital dăduse și în urmă cu doar câteva zile. A dezvăluit, atunci, un incident din timpul filmărilor de la o piesă a ei. A urcat clipul pe Facebook, iar fanii ei s-au prăpădit de râs. Anna Lesko are umor!

View this post on Instagram

#funny #followme #tiktok

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Cum se amuză Anna Lesko pe ”tron”! Reacția e spectaculoasă: ”Doamne ajută!”

Este vorba despre clipul unei melodii marca Anna Lesko, pe care l-a filmat în mai multe episoade. La unul dintre ele, filmarea a întâmpinat probleme… Vorba vine! Anna urma să fie filmată în timp ce se întinde pe marginea canapelei, doar că artista s-a dezechilibrat și, prima dată, a dispărut. Asta pentru că a căzut după canapea. S-a ridicat veselă, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, deși regizorul o atenționase: ”Anna, vezi să nu te duci jos!”

NU RATA: E VARĂ, E SOARE… ANNA LESKO E GOALĂ! INTERNETUL A LUAT-O RAZNA DUPĂ ULTIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE ARTISTĂ

Tragem din nou, spune din priviri artista. Se întinde pe spătarul canapelei, dar cade din nou. De data aceasta în față, așa că oamenii de la filmare nu au mai tresărit. Într-un final, Anna Lesko a reușit să se întindă, în echilibristică, pe canapea, iar filmarea și-a atins scopul.

Frumoasa cântăreață nu a rezistat tentației de a împărtăși cu fanii buclucașele întâmplări, așa că a urcat filmulețul pe Facebook. Ce a ieșit? Sute de comentarii. ”Observ din majoritatea comentariilor că sunt mulți care nu suportă să vadă o persoană fericită, deschisă amuzantă! Este foarte trist să vezi atâția oameni plictisiți!”, ”Ești minunată și plină de viață, așa cum trebuie!! Bravo pentru tot ce faci”, ”Ești perfectă! Adorabilă! Puțin „dusă”, dar …ești perfectă!”, ”Super tare, am râs cu poftă”, ”Îmi place că nu te lași, bravooo”, ”Ești o nebună, dar tare bună”, ”Aici chiar ai dat-o aiurea Ana, pe bune, chiar nu se poate un pic de modestie?”, ”Mai încearcă. Se vede că te „chinui” să fii funny!”, ”ANUSKA…ești…afumată…?”, ”Super! E sexy în tot ce face!”, sunt comentariile imediate ale celor mai înfocați fani ai artistei.