Cum se comporta Eugen Stan în intimitate: “Foarte gelos! În prezenţa mea era…”

Publicat: 14/01/2018 | 17:05
Cum se comporta Eugen Stan în intimitate: “Foarte gelos! În prezenţa mea era…”

Soţia poliţistului acuzat spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-şi cunoască foarte bine partenerul. Ea mai dezvăluie că anchetatorii nu au găsit jucării sexuale în casă, la percheziţia făcută. 

„El avea serviciul lui de dimineaţa până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, merg la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face… Era foarte gelos! În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie… nu se uita nici în stânga nici în dreapta… El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer! Nu poate fi decât o bestie rea! Sunt foarte obosită, sunt stresată, prin ce trec…”, a spus femeia.

Soţia poliţistului-pedofil are un mesaj pentru părinţii copiilor agresaţi de agentul de la rutieră:

”Mi-ar fi o ruşine… Aş sta cu privirea-n jos şi mi-aş cere scuze pentru cele întâmplate! Groaznic! Mi-ar fi ruşine! Cred că i-aş ocoli de ruşine! Părinţii ca părinţii, dar copiii ce-au putut să sufere acea dramă! Să vezi o bestie că vine şi face prostii! Necesită consult de specialitate omul ăsta!”, a spus aceasta.

Fosta soţie a mai dezvăluit cum se manifesta Eugen Stan.

”Acest animal, această bestie… mi-a dat o povară în viaţa mea! Cum a putut să facă aşa ceva? Un cameleon! Acasă era într-un fel, pe stradă, o bestie!”, a încheiat femeia, într-un interviu la Romaniatv.net..